Totális katasztrófa: csináld magad videó alapján vágta le a frufruját

Forrás: Facebook/양수빈 -
frufru DIY haj csináld magad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a videó ékes bizonyítéka annak, hogy nem szabad mindent elhinni, amit egy csináld magad videóban látsz. A kínai lány egy ilyen felvétel alapján esett neki saját frufruja fazonírozásának, de totális katasztrófa lett a vége.

Egyre népszerűbbek a videóbloggerek és az általuk feltöltött különböző tippek arról, hogyan nézzünk ki jól anélkül, hogy ennek megfizetnénk az árát. Rengeteg videót lehet találni a saját hajunk levágásáról is. Rendszerint mindegyik borzalmasan egyszerűnek és egy-két perc alatt kivitelezhetőnek tűnik. Éppen ezért kapnak sokan kedvet az otthoni hajvágáshoz, hiszen időt és pénzt is spórolhatnak vele.

Csináld magad videó alapján vágta le a frufruját Forrás: Facebook/양수빈

Egy ilyen videót próbált ki a kínai Yang Bin is, mondanunk sem kell, borzalmas lett a végeredmény. A lány csak a frufruját szerette volna kicsinosítani, de nem sikerült. Hiába követte az utasításokat, csak azt érte el, hogy elrontotta frizuráját amellett, hogy még az ujját is elvágta.

Totális katasztrófa lett az otthoni hajvágásból Forrás: Facebook/양수빈

Érdemes megnézni a reakcióit, mindent elmondanak arról, hogy miért ne próbálkozzunk meg az otthoni fodrászkodással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.