Baby Gabi megmutatta édes ikreit: ilyen cuki Botond és Bence

Fotó: Pintácsi Viki -
ikrek szoptatás Baby Gabi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptemberben születtek meg Baby Gabi ikrei, és az énekesnő kívánsága szerint természetes úton láttak napvilágot. A sztár egy darabig nem mutatta meg gyerkőceit, de sokáig azért nem bírta ki, hogy ne büszkélkedjen el velük. Bence és Botond Gabi szerint nagyon nyugodt babák, de ennek ellenére biztosan nem terveznek több gyereket.

Az énekesnő már a terhessége alatt tisztában volt azzal, hogy amennyiben lehet, természetes úton szeretné világra hozni a gyermekeit. Baby Gabi kívánsága teljesülhetett, és szeptember végén megszülettek a gyermekei, ráadásul mindössze néhány óra alatt. Az énekesnő egy darabig nem mutatta meg a picik arcát, de ő sem bírta olyan sokáig, hogy ne büszkélkedjen el Bencével és Botonddal.

Baby Gabi megmutatta édes ikreit: ilyen cuki Botond és Bence Fotó: Pintácsi Viki

Baby Gabi a Mokkában elárulta, hogy már nem tudja szoptatni a csemetéit, ezért tápszerrel táplálja őket, így a férjével meg tudják osztani a gyermekek etetését. Bence és Botond kiegyensúlyozott babák, ennek ellenére nem akarnak több gyereket.

"Senki nem mondta, hogy lehet, hogy idő előtt megszületik a baba" - Egy koraszülött kislány történetehttp://www.life.hu/csalad/20161115-koraszulottek-vilagnapja-alkalmabol-a-koraszulott-petra-tortenete.htmlPetra csodával határos módon egy ép, egészséges és eleven négyéves kislány. Igen, csodával határos módon, Petra ugyanis csupán 27 hetet töltött édesanyja pocakjában, az apró baba mindössze 600 grammos volt, amikor világra jött. A koraszülöttek világnapja alkalmából Fekete-Körömi Eszterrel, Petra anyukájával beszélgettem. CsaládThinkstockKucsera Gábor szigorú szülő: előfordult már a fenékre csapáshttp://www.life.hu/csalad/20161117-kucsera-gabor-szigoru-szulokent-neveli-kisfiat.htmlKönnyen barátkozik Kucsera Gábor kisfia, ugyanakkor nagyon eleven gyerek, aki nem képes sokáig egy helyben ülni. Az egykori sportoló szigorú szülőnek tartja magát, amire a folyton mozgó gyereknek szüksége is van. Család--Cselesen mutatta meg kisbabáját Adam Levinehttp://www.life.hu/csalad/20161116-adam-levine-enekes-es-behati-prinsloo-kozos-kepen-a-kisbabajukkal.htmlAdam Levine igazi büszke apuka: szívesen fotózkodik kisbabájával, de azért igyekszik mindezt cselesen tenni. Nemrég meg is mutatta, meg nem is a kis Dusty Rose-t. CsaládOrigoPucéran az oltár előtt - A legkülönlegesebb esküvők világszertehttp://www.life.hu/csalad/20161111-a-legkulonlegesebb-eskuvok-a-vilagon.htmlHa esküvőről van szó, a legtöbb ember valami igazán különleges és emlékezetes dologra vágyik, ám az alábbiakban olyan párokról olvashatsz, akik legmerészebb vágyaikat meg is valósították életük legfontosabb napján. Család--Újra együtt Sarka Kata és Hajdú Péter? - A műsorvezető családi fotójahttp://www.life.hu/csalad/20161116-vajon-ujra-egyutt-sarka-kata-es-hajdu-peter-facebookra-kepet-posztolt.htmlHogy hol tart Hajdú Péter és Sarka Kata szerelmi drámája, nem tudni, a Facebbok-posztjaik tanúsága szerint talán ők maguk sem tudják. CsaládOrigoCuki reggeli fotót posztolt Istenes Bencehttp://www.life.hu/csalad/20161116-egyutt-inditja-reggelt-istenes-bence-es-fia-a-neten.htmlZabálnivaló fotóval örvendeztette meg Istenes Bence a rajongóit. CsaládFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.