Rossz megoldások, laza outfitek és egy új kedvenc – mutatjuk a hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjait a vörös szőnyegről!

Bő szabású nadrágok 

Nem is értjük pontosan, hogyan tudott mozogni ebben az elképesztően bő szabású nadrágban a színésznő, Karrueche Tran. De Ariana Grande bő kertésznadrágja sem volt igazán jó választás. Egy kis 90-es évek életérzés és egy kis Mikulás-hatás keveredik benne. 

Karrueche Tran és Ariana GrandeForrás: Northfoto, AFP

Vállvillantások 

A nyár egyik legnagyobb trendje még mindig erősen tartja magát. Jennifer Hudson feketében, Nicole Scherzinger fehérben mutatta meg, hogyan kell hordani ezt a stílust. 

Jennifer Hudson és Nicole ScherzingerForrás: AFP

A leglazábbak 

Kissé szokatlan stílust választott Amanda Peet és Cara Delevingne. De nekünk bejön a lazaság még a vörös szőnyegen is, ráadásul mindkettőjük kabátja elképesztően dögös volt. 

Amanda Peet és Cara DelevigneForrás: Northfoto, AFP

Kismamadivat 

A 43 éves Tori Spelling ötödik gyermekét várja. A 90-es évek sztárja nem festett éppen csodás kismamaként. A színésznő, aki legutóbb fordítva vette fel a ruháját, ezúttal sem tündökölt. Sem a hajszíne, sem a ruhái nem voltak összhangban, ellentétben Natalie Portmannel, aki gyönyörűen festett. 

Tori Spelling és Natalie PortmanForrás: AFP

A hét legjobbja 

Lily Collins A Stylemakers Award díjátadó gálán jelent meg ebben a nőies, elegáns, könnyű és csodálatos színű ruhában. Íme: 

Lilly CollinsForrás: Northfoto, AFP