Kourtney Kardashian tudja, mi a tökéletes popsi titka

Forrás: Instagram/KourtneyKardashian -
popsi Kourtney Kardashian Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valakinek, akkor Kourtney Kardashiannak biztosan elhihetünk mindent az edzéssel kapcsolatban. A celebcsaládból ő edz a legfanatikusabban, és néha igencsak jó tippeket ad követőinek. 

A 37 éves Kourtney Kardashiannak 3 gyeremeke van, de mégis talál időt az edzésre, hiszen remek fomában van. Az egyik bevált módszere az, hogy

reggel csak akkor fürdik le, ha már megcsinált 100 kitörést

- szerinte ugyanis ez istenien karban tartja a combokat és a popsit. Ezzel nem nagyon tudunk vitatkozni - mi is többször írtunk már a gyakorlatról.

Kourtney Kardashian Forrás: Instagram/KourtneyKardashian

A legidősebb Kardashian-lány Holly Willoughby-val és Phillip Schofielddel beszélgetett a This Morning című műsorban, ahol mesélt a heti 6 edzéséről is. Elárulta, a bikiniszezon előtt kötelező jelleggel megcsinálja ezt a 100 kitörést, amúgy pedig hetente hat alkalommal edz testvérével, Khloéval és edzőikkel. Néha bokszolni is szoktak, de alapvetően az irányított edzést részesítik előnyben.

Persze az anyuka az étkezésre is figyel: a reggelt például avokádó smoothie-val indítja: ez nemcsak egészséges, de a haja és a bőre is ragyogó lesz tőle.

5+1 ok, amiért a gyömbér lesz a legjobb barátod télenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161116-a-gyomber-a-tel-legjobb-fuszere.htmlNemcsak karakteres ízvilága miatt szeretjük a gyömbért, hanem azért is, mert a szervezetünkre elképesztően jó hatással van. És mikor máskor lenne szükség egy kis immuntunningra, mint télen és emésztést elősegítő praktikára, mint az ünnepek alatt? Ez Zsír!OrigoŐ az igazi szupernagyi! 61 évesen kőkemény súlyokat emelget az asszonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161115-o-az-igazi-szupernagyi-61-evesen-kokemeny-sulyokat-emelget-val-swaine.htmlA 61 éves brit asszony tényleg nem semmi: egy éve kezdett bele a súlyemelésbe, és máris rekordokat döntöget. Ezt csinálja valaki utána! Ez Zsír!--Tarján Zsófi keményen küzd 10 évvel ezelőtti formájáérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161114-tarjan-zsofi-a-honeybeast-enekese-kemenyen-edz.htmlTarján Zsófi életében10 év telt el sportolás nélkül, de a Honeybeast énekesnője úgy döntött, szüksége van arra az állóképességre, amivel egykor rendelkezett. Hernádi Judit lánya ezért újrakezdte az edzést, és a lehető legkomolyabban veszi! Ez Zsír!OrigoDér Heni formás idomaitól leesik az állad http://www.life.hu/ez-zsir/20161113-der-heni-fantasztikusan-nez-ki-a-dogos-enekesno-foto-edzes.htmlA 30 éves sztár fotójától nem véletlen, hogy elájultak a rajongók. Ilyen testet mi is szívesen mutogatnánk! Ez Zsír!--Lélegzetelállítóan néz ki Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161113-jakabos-zsuzsa-alakja-egyszeruen-csodas-nagyon-szexi-az-uszono.htmlAlig jutunk szóhoz a fiatal magyar sportoló fotója láttán. A csodaszép úszónő Instagram-oldalának követőivel osztotta meg, most éppen mit csinál. Ez Zsír!--Rászálltak a neten a testépítőnőre - Egészségtelen vagy szexi?http://www.life.hu/ez-zsir/20161113-raszalltak-a-neten-a-testepitonore-hogy-alacsony-a-testzsirszazaleka.htmlA szépség relatív, ám az alábbi cikkben szereplő testépítőnőt nem csak azért pécézték ki maguknak a kommentelők, mert minden nőiességét elveszítette, hanem mert - állítják - az ilyen alacsony testzsírszázalák, mint az övé, életveszélyes is. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.