Ha valakinek, akkor Kourtney Kardashiannak biztosan elhihetünk mindent az edzéssel kapcsolatban. A celebcsaládból ő edz a legfanatikusabban, és néha igencsak jó tippeket ad követőinek. 

A 37 éves Kourtney Kardashiannak 3 gyeremeke van, de mégis talál időt az edzésre, hiszen remek fomában van. Az egyik bevált módszere az, hogy reggel csak akkor fürdik le, ha már megcsinált 100 kitörést - szerinte ugyanis ez istenien karban tartja a combokat és a popsit. Ezzel nem nagyon tudunk vitatkozni - mi is többször írtunk már a gyakorlatról. 

Kourtney KardashianForrás: Instagram/KourtneyKardashian

A legidősebb Kardashian-lány Holly Willoughby-val és Phillip Schofielddel beszélgetett a This Morning című műsorban, ahol mesélt a heti 6 edzéséről is. Elárulta, a bikiniszezon előtt kötelező jelleggel megcsinálja ezt a 100 kitörést, amúgy pedig hetente hat alkalommal edz testvérével, Khloéval és edzőikkel. Néha bokszolni is szoktak, de alapvetően az irányított edzést részesítik előnyben.

Persze az anyuka az étkezésre is figyel: a reggelt például avokádó smoothie-val indítja: ez nemcsak egészséges, de a haja és a bőre is ragyogó lesz tőle.