Ábel Anita és férje, Krisztián 14 éve élnek együtt boldogan, de nem sokszor beszélnek kapcsolatuk történetéről. A színésznő szerelme azonban most megosztotta megismerkedésük történetét.

14 év nem kevés, sokszor próbára is teszi a szerelmet, de Ábel Anita és Krisztián ennyi idő után is a legboldogabb kapcsolatban élnek. A színésznő ritkán beszél magánéletéről, és nagyon keveset szerepel együtt férjével a nyilvánosság előtt. Párja azonban mesélt a megismerkedésükről, valamint a házasságukról is.

Ábel Anita férje intim titkokat árult el: így indult a kapcsolatukFotó: Polyák Attila/Origo

"Soha nem felejtem el az első találkozásunkat. (...) Nagyon megtetszett, rendkívül csinos volt, jól nézett ki. Amikor ránéztem, nagyon mosolygott valamin, és az a mosoly azonnal megfogott.  A mai napig pontosan fel tudom idézni ezt a pillanatot, még arra is emlékszem, milyen ruha volt rajta, pedig ennek már 14 éve" – mondta a Best magazinnak Krisztián. Elárulta, Anitának a gyermekük születése után is sikerült megőriznie önmagát, sőt akkor teljesedett ki nőként igazán. Krisztián emellett nagyon büszke a felesége sikereire, és borzasztóan nehezen viseli, ha kedvesét a munkája miatt kritizálják. "Anitának is vannak rossz tulajdonságai: rettentően makacs, nagyon önfejű, és bármennyire is furcsán hangzik, nagyon naiv. Ugyanakkor fantasztikus anya és csodálatos feleség.  Zseniális a humora, és persze nagy a szája, de szerintem ezt már a tévénézők is észrevették" – árulta el a büszke férj. 

Ábel Anita a férjének köszönheti önbizalmát
A TV2 műsorvezetője több mint  tíz éve él boldog párkapcsolatban, és arról mesélt, hogyan fogadta el önmagát Krisztiánnak köszönhetően. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!