A 48 éves énekesnő nem most először mutatkozik úgy a nyilvánosság előtt, hogy ijesztően néz ki. Sokan már attól félnek, hogy betegség áll az elgyötört külső mögött.

A 48 éves énekesnőnek boldog lehetne, hiszen 20 évvel fiatalabb pasija oda van érte, el is jegyezte a sztárt és soha, semmilyen botrány nincs körülöttük. A nyilvánosság elől is rejtőzködnek, többnyire kettesben élik mindennapjaikat, távol a figyelő szempároktól. Ennek ellenére Kílie Minogue nem tűnik túlságosan boldognak legutóbbi fotóján, ahol a 28 éves Joshua Sasse társaságában látható egy reptéren.

Kylie Minogue kimerült és elgyötört: nagyon rossz passzban vanForrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

Az énekesnő - aki több mint tíz éve gyógyult ki a mellrákból - kifejezetten kimerültnek és elgyötörtnek tűnik a fotón, boldogságnak nyoma sincs rajta. Nem ez az első eset, hogy Kylie Minogue ilyen elgyötörten jelent meg, ez és a nyilvánosság előli visszavonulás teljesen megijeszti a rajongókat. Sokan tartanak attól, hogy valami betegség állhat a dolog hátterében. Az énekesnőről készült fotót itt nézheted meg!