Nem lehet zavarba hozni a 47 éves színésznőt: mérges lett, amiért lefotózta egy paparazzi a hátsóját, de gondolt egyet, és inkább maga is megosztott eszméletlen testéről néhány képet!

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones kiruccantak egy kicsit, úgy döntöttek Mexikóban töltődnek fel a dolgos hétköznapok, és a problémák után, amiből mindkettőjüknek bőven kijutott az elmúlt időben. Férje a rákkal küzdött, a színésznő pedig a mániás depresszióval. A nyugodt pihenését azonban megzavarták a paparazzik, akik képeket készítettek róla, miközben fürdőruhában élvezte a napsütést.

Catherine Zeta-Jones bikinis testétől eldobod az agyadForrás: AFP/Justin Tallis

A 47 éves színésznő először kiakadt a fotókon, de aztán úgy döntött, inkább megmutatja ő is magát mindenkinek. Instagram-oldalán tette közzé a férje által készített képeket, amiken bikiniben pózol. Catherine Zeta-Jones hiába közelít már az ötvenhez, a teste továbbra is irigylésre méltó. Úgy néz ki, mintha egy percet sem öregedett volna, még mind egy bombázó.

Pissed the paparazzi photographed my ass, thus sharing the photographs my husband took of my ass. Always a better option for viewing .

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,