Kylie Jenner után testvére, Kendall is feltöltette ajkait?

Forrás: Instagram/kingkylie -
fashion week Kendall Jenner Kylie Jenner ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók kiakadtak a Jenner-lányok képén, ami arról árulkodik, hogy bizony Kylie után Kendall is feltöltette ajkait. Szép kis példa ez a fiatal rajongóknak...

A 19 éves Kylie Jennernek jó ideje elég dúsak az ajkai, és hiába gyanúsították meg azzal, hogy bizony szépészeti beavatkozáson vett részt, a lány tagadott - egészen nyárig. Ekkor ugyanis elege lett, és beismerte, bizony túl messzire ment az ajakfeltöltéssel.

Kylie és Kendall Jenner Forrás: Instagram/kingkylie

A napokban azonban közösen szelfizett a két testvér, és a képen nem lehetett nem észrevenni, hogy bizony Kendall vékony ajkai lényegesen húsosabbak, dúsabbak lettek. A rajongók kiakadtak ezen, hiszen Kendall eddig szerencsére nem arról volt híres, hogy itt-ott megműttette magát.

A modell képére rengeteg komment érkezett, ám ekkor

Kylie volt az, aki azonnal megvédte nővérét: elmondta, hogy szó sincs beavatkozásról, ő volt az, aki ilyen jó kis ajkakat sminkelt nővérének - természetsen a saját márkája termékeivel.

Ügyes üzleti húzás volt ez, csajok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.