Késő! Nagyon megbánta az ajakfeltöltést Kylie Jenner

Forrás: AFP/Craig Barritt -
Kylie Jenner plasztika ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jenner és a Kardashian klán rajong a szépészeti beavatkozásokért: nemrég Kylie Jenner azonban beismerte, hiba volt ekkora ajkakat csináltatnia. 

Míg Kim a popsijáról, addig Kylie kétségkívül méretes ajkairól híres. A sztárcsemete, aki saját kozmetikai márkát is létrehozott, köztudottan hatalmasra töltette ajkait, ám most már ő is érzi, hibát követett el.

Kylie ajakfeltöltés előtt és után Forrás: AFP

Az Allure magazinban beszélgetett Kim és Kylie, és amikor Kim megkérdezte húgát, mi az, amit megbánt a külsejével kapcsolatban, a lány a következőket mondta: „Mindenképpen az, hogy túl nagyra csináltattam az ajkaimat. Hiába figyelmeztetett mindenki, egyszerűen azt éreztem, akarom. Aztán egyszer csak meghallottam, amikor mondták, le kéne állnom. A műtét nem volt kellemes, de legalább még helyre lehetett hozni a hibát.”

Kylie Jenner Forrás: AFP/Craig Barritt

A Balaton Soundon és Budapesten is bulizó Kylie egyébként elmondta azt is, kislány kora óta reflektorfényben él, így nem ez az egyetlen hiba, amit elkövetett külsejével kapcsolatban.

Last minute fürdőruhavadászat – Te már megtaláltad az igazit?http://www.life.hu/trend/20160713-last-minute-furdoruhavadaszat.htmlMég előtted áll a nyaralás, és eddig időd sem volt beszerezni az új fürdőruhát? Most segítünk eligazodni a kínálatban, hogy a lehető legjobb fazonban tündökölhess a vízparton! TrendOrigoŐrület, hogy Irina Shayk a világon mindenben szexi!http://www.life.hu/trend/20160713-irina-shayk-modell-a-nemet-vogue-cimlapjan.htmlIrina most a világ egyik legkeresettebb modellje, így nem csoda, ha kapkodnak érte a magazinok. Ezúttal azt mutatja meg, hogy szexi holmik és vetkőzés nélkül is álomszép. Trend--Egy farmer és más semmi - Misha Barton őrülten szexi nyaralós képet posztolthttp://www.life.hu/trend/20160714--misha-barton-orulten-szexi-nyaralos-kepet-posztolt.htmlA színésznő egy igen jól sikerült, félmeztelen képpel köszönt be a nyaralásáról. Trend--Másfél milliós ruhát tett tönkre Gigi Hadidhttp://www.life.hu/trend/20160712-gigi-hadid-modell-masfel-millios-ruhaban-ugrott-egy-medencebe.htmlNem önszántából tette mindezt a szépség, hanem egy munka kedvéért. Trend--Így sminkelj, ha Rák a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160711-igy-sminkelj-ha-rak-a-csillagjegyed.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Rák havában születtél. Trend--Nincs mit takargatnia Cameron Diaznak: smink nélkül is gyönyörű - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160713-cameron-diaz-43-evesen-smink-nelkul-is-gyonyoru-nincs-mit-takargatnia.htmlA színésznőnek sikerült elérnie azt, amiért sok kollégája áhítozik: természetesen, mindenféle cicoma nélkül is csodálatos. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.