És igen: Kendall Jenner ott van álmai címlapján

Forrás: Vogue.com -
modell Kendall Jenner Vogue Anna Wintour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly Beyoncét, előtte pedig Cara Delevigne-t érte a megtiszteltetés. 

Kendall Jennernek teljesült élete álma. Jobban mondva a második, tavaly ugyanis azt mondta, a Victoria's Secret kifutójára vágyik. Azt decemberben megkapta, most azonban ő szerepel a Vogue címlapján. De nem akérmelyiken: a SZEPTEMBERI szám címlapján.

Forrás: Vogue.com

Hogy ez miért akkora szám? Egy korábbi cikkünkbenmár írtunk erről, és most sem tudnánk ennél pontosabban megfogalmazni.

"Minden évben a szeptemberi szám a legfontosabb. Ez a hónap ugyanis a divatvilág januárja - ez el is hangzik a 2009-ben bemutatott The September Issue című dokumentumfilmben

,ami a lap eddigi legméretesebb, 2007-es példányának előkészületeit mutatta be. Az augusztus elején megjelenő Vogue-ban ugyanis mindig minden a következő szezon trendjeiről szól majd. Ezt pedig olyan eszméletlen fotókkal tálalják, hogy az ember lánya - persze csak ha divatfüggő - még a Balaton partján napfürdőzve is azt kívánja, bárcsak jönne már az ősz."

Szóval Kendall megkapta, amit akart, élete első Vogue címlapja az lesz, amire minden modell vágyik. Mi azonban sejtjük, ez még csak a kezdet Kendall és Anna Wintour közös munkájában.

5 film, amit divatmániásoknak kötelező megnéznihttp://www.life.hu/trend/20160808-filmek-amik-divatmaniasoknak-kotelezoek.htmlLegtöbbünknek a Szex és New York volt az első meghatározó sorozat és filmélmény, amiből márkákat tanultunk meg és öltözködési tippeket loptunk. Most 5 filmet mutatunk be az alapélményen túllépve, ami divatmániásoknak kötelező. Trend--Így sminkelj szülinapi bulirahttp://www.life.hu/trend/20160802-igy-sminkelj-szulinapi-bulira-varady-polett-videoja.htmlSzületésnapi partira készülsz? Várady Polett most megmutatja, hogyan csillogj a buliban! Legyél gyönyörű! Trend--Szőke cicából plasztikmama lett Melanie Griffithhttp://www.life.hu/trend/20160808-59-eves-lett-melanie-griffith-szineszno.htmlAugusztus 9-én egy év híján 60 lett Melanie Griffith színésznő, akire ma már alig lehet ráismerni. Trend--Hű, de dögös! Hailey Baldwin a tengerparton pucsíthttp://www.life.hu/trend/20160809-hailey-baldwin-modell-a-tengerparton-szexizik.htmlA szőke modell ismét tett róla, hogy még többen irigyeljék remek idomait. TrendOrigoAz internetről rendeltek menyasszonyi ruhát, és nagyon megbánták – Fotók!http://www.life.hu/trend/20160805-az-internetrol-rendeltek-menyasszonyi-ruhat-es-nagyon-megbantak-a-vasarlast.htmlAz internetes vásárlásnak rengeteg hátulütője van. Sajnos egyre több a megbízhatatlan oldal, ahonnan korántsem azt az árut kapjuk, amit a kép alapján kiválasztunk. Sokan pedig még a nagy napra is online rendelik meg az álomruhájukat, amit nemritkán meg is bánnak. TrendOrigoLess be egy hercegnő mindennapjaiba! Így él Eugénia, Vilmos unokatestvérehttp://www.life.hu/trend/20160810-eugenia-hercegno-a-szeptemberi-harpers-bazaar-cimlapjan-szerepel.htmlEzúttal húga, Beatrix helyett Eugénia került középpontba: ő szerepel ugyanis a szeptemberi Harper's Bazaar címlapján. A magazinnak pedig sokat mesélt életéről a hercegnő. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.