Stohl Andrást és nővérét összekovácsolta az élet

Forrás: Origo -
beszélgetés Stohl András család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és testvére imádják egymást, pedig mindenben különböznek. Gyermekkorukban nem volt felhőtlen a viszonyuk, de mára elválaszthatatlanok lettek.

Stohl András egy televízós talkshowban mesélt a családjáról, a testvéréről, a gyermekkorukról, a kapcsolatuktól. Egy 8. kerületi kétszobás lakásban nevelkedtek. Az egyik szoba a szülőké volt, a másik szoba a két gyereké: Vikié és Andrásé. A szűkös körülmények apránként összekovácsolták a testvéreket.

Stohl András őszintén mesél. Forrás: Origo

A 49 éves színész ámulattal beszélt a nővéréről, aki szerinte mindenben különbözik tőle: mindig kitűnő tanuló volt, fegyelmezett, rendszerető ember, aki végül orvos lett, és 4 gyermek édesanyja. Ezzel szemben András soha nem tudott precíz életmódot folytatni „Bár olyan ember lennék, mint ő." - mondta őszintén Buci.

Hosszasan taglalta Viki fantasztikus tulajdonságait, pedig testvére sokszor kiosztotta már a sztárt. Sosem hagyja szó nélkül, ha hibát követ el. Első komoly autóbalesete után is Viki volt az, aki közölte vele: "Bandi, ez volt az utolsó. Az a szerencséd, hogy bivaly erős vagy." - vallotta be a művész.

Gyerekkorukban rengeteget csatáztak, aminek meg is lett az eredménye. Egy időben a nagyszülőkhöz sem mehettek együtt, csak külön-külön, mert biztos, hogy egymásnak esett a két gyerek.

Stohl András rajongásig szereti nővérét Fotó: Hirling Bálint - Origo

A beszélgetés során az is kiderült, hogy András az összes szerettét csodálatos embernek tartja. Őszinte imádattal említette édesanyját, volt feleségét, a gyermekeit és a jelenlegi kedvesét is. Elmesélése alapján mindenkivel elégedett, csak önmagával nem.

"Körülöttem mindenki csodálatos, csak én lettem ilyen hülye." - summázta a véleményét.

Hogyan érd el, hogy gyermekedből felnőtt korában ne legyen se áldozat, se erőszaktevő?http://www.life.hu/csalad/20161114-egy-edesanya-levele-hogyan-erjuk-el-hogy-gyermekunkbol-sem-aldozat-sem-eroszaktevo-ne-valjon.htmlAz Guardianban jelent megy egy édesanya levele, amelyben azzal kapcsolatban ír, miként is neveli gyermekeit már egészen születésüktől fogva arra, hogy a szexuális erőszakot semmilyen szinten ne tartsák majd felnőtt korukban természetesnek. CsaládThinkstockBrad Pitt és Angelina Jolie gyerekei fegyverszünetért könyörögnekhttp://www.life.hu/csalad/20161124-brad-pitt-es-angelina-jolie-gyerekei-fegyverszunetert-konyorognek-egyutt-akarjak-tolteni-a-halaadast.htmlBrad Pitt és Angelina Jolie válása néhány hónappal ezelőtt a fél világot felbolygatta. Azóta durvábbnál durvább történetek és vádak jelentek meg mindkét félről. Most azonban egy nagyon szívszoritó hír látott napvilágot, amit ezúttal a gyerekek generáltak. CsaládOrigoKelly Clarkson énekesnő boldog, hogy többé nem eshet teherbehttp://www.life.hu/csalad/20161124-kelly-clarkson-enekesno-boldog-hogy-tobbe-nem-eshet-teherbe.htmlKelly Clarkson szült két gyermeket, és köszöni, neki ennyi elég is volt: ő és férje tettek róla, hogy ne lehessen több gyermekük. CsaládNorthfotoA nap, amikor véget ért a házasságom: "Bűntudatom volt, amikor befeküdtem a férjem mellé"http://www.life.hu/csalad/20161111-a-nap-amikor-veget-ert-a-hazassagom-sorozat-amikor-a-feleseg-lepett-felre.htmlA következő levélírónk - a korábbi történetekkel ellentétben - nem az elhagyott fél szempontjából meséli el házassága végét. Ebben az esetben ő volt az a fél, aki véget vetett addigi közös életüknek. CsaládThinkstockMata Ricsi édesanyja három gyereket veszített elhttp://www.life.hu/csalad/20161124-mata-ricsi-szomoru-korulmenyek-kozott-el-a-fiatal-fiu-tobb-testvere-is-elhunyt.htmlSok támadás éri az X-faktor fiatal versenyzőjét. Hiába azonban a gúnyos megjegyzések, Ricsi minden módon megvédi a családját. Család--Így ölelik egymást a koraszülött ikrek: megható videó!http://www.life.hu/csalad/20161123-koraszulott-ikrek-elso-talalkozasa-az-anyamehen-kivul-olelik-egymast.htmlMegható látni két apró, koraszülött kisbabát, akik egymás érintésére nyugszanak meg igazán. Hónapokon keresztül együtt voltak az anyaméhben, a videó azt mutatja meg, milyen az első találkozásuk a biztonságot adó méhen kívül. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.