A legendás állatok és megfigyelésük amellett, hogy 75 millió dolláros (22 milliárd forintos) jegyeladással került az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsára, számos új szereplővel bővítette az amúgy sem kicsi Harry Potter-univerzumot. Nézzük, kik a legdögösebb szereplők, akik helyet kaptak a varázslóvilágban. 

Katherine Waterston 

Porpentina Goldstein szerepében láthattuk a bájos színésznőt, aki korábban George Clooney, Tilda Swinton, Robert De Niro és Julianne Moore oldalán is láthattunk már, de csak egészen kicsi szerepekben. De nem csodálkoznánk, ha ez a szerep meghozná neki az igazi áttörést és a nagyobb szerepeket. 

Katherine WaterstonForrás: AFP

Alison Sudol 

Szintén egy újabb szereplő, akinek a hangját a zenerajongók már jól ismerhetik, Alison ugyanis a Fine Frenzy nevű indie-csapatban énekel. De nemcsak a színpadon, a filmvásznon is elvarázsolta a közönséget, minden jelenetben örömet és pozitív energiát sugárzott. 

Alison SudolForrás: AFP

Bonnie Wright 

Ginny Weasley mindössze 10 éves volt, amikor szerepet kapott szerepet kapott a Harry Potterben. Minden részben egyre többet játszott, végül ő lett Harry Potter felesége. A helyes kislányból igazi nő lett, aki még egy modellversenyt is megnyert, ráadásul a kifutón és különböző divatkampányokban is többször szerepelt. 

Bonnie Wright az Haute Muse Magazin címlapján tündökölt 2011-benForrás: Haute Muse Magazine

Carmen Ejogo 

Impozáns és magával ragadó Seraphine Piquery jelenléte A legendás állatok és megfigyelésük című filmben. A szerepet Carmen Ejogo alakítja, akinek 25 évvel ezelőtt kezdődött a karrierje kisebb szerepekkel. Jövőre azonban Katherine Waterston mellett ő is látható lesz a legújabb Alien-filmben.

Carmen EjogoForrás: AFP

Eddie Redmayne 

Daniel Radcliffe-nél is sokkal nagyobb sztár, habár őt nem a Harry Potter-univerzum kapta fel, ő már Oscar-díjas sztárként kapta ezt a szerepet. A legendás állatok és megfigyelésük előtt már eljátszhatta Stephen Hawkingot és A dán lány főszerepét. 

Eddie RedmayneForrás: GQ Magazine

Jade Gordon 

Csak a nagyon szemfülesek szúrhatták ki a csodás színésznőt, aki a legutolsó Harry Potter-részben tűnik fel Draco Malfoy feleségeként. Egyébként a valóságban is együtt volt Tom Feltonnal egy ideig. Ami a filmszerepeket illeti, leginkább kaszkadőrként szerepel a filmvásznon. 

Jade GordonForrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2014 BEImages. No use without permission./Jim Smeal/Beimages

Afshan Azad 

Padma Patil szerepét játszotta a bangladesi származású színésznő, aki igazi Instagram-sztár lett a Harry Potter-filmek után. Nem is csoda, hogy annyira felkapták, hiszen mindenki meglepődött rajta, milyen szép nő lett belőle. Manapság azonban egy kicsit már túl mesterséges a kinézete, ami biztos sokaknak bejön, de nekünk nem. 

Afshan AzadForrás: Instagram/afshanazad

Matthew Lewis 

A „Miből lesz a cserebogár?” esetét legjobban Matthew Lewis példázza. A csúnyácska Neville Lonbottom elképesztően dögös pasivá érett, amit meg is mutatott néhány félmeztelen és fehérneműs fotóval. 

Matthew LewisForrás: Instagram/mattdavelewis

Zoe Kravitz 

Jade Gordonhoz hasonlóan Lenny Kravitz lánya is csak egy pillanatra tűnik fel A legendás állatok és megfigyelésük-ben. Zoe egyébként korábban a Mad Maxben és az X-Men-filmekben is feltűnt egy pillanatra. 

Zoe KravitzForrás: AFP/Angela Weiss

Emma Watson 

A leghíresebb női szereplő az univerzumból kétségtelenül Emma Watson, aki most is éppen egy nagy dobásra készül. Ő lesz ugyanis Belle a hamarosan érkező A Szépség és a Szörnyeteg című Disney-filmben. 

Emma WatsonForrás: AFP