Aleska második lett a Rigában megrendezett Légtorna Világbajnokságon

Forrás: aleska.org -
légtorna világbajnok Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy megmérettetésen van túl Sáfrány Emese, vagyis Aleska. Hónapok óta készült és gyakorolt keményen, aminek meg is lett az eredménye. Második lett a Légtorna Világbajnokságon.

Sáfrány Emese nem hiába dolgozott annyit. Hónapokon át tökéletesítette spárgáját és gyakorolt a karikán, de meglett az eredménye. Aleska a hétvégén ugyanis nagy megmérettetésen esett át, és büszke lehet elért eredményére. A Rigában megrendezett Légtorna Világbajnokságon bizonyított.

Forrás: aleska.org

Emese Instagram-oldalán tette közzé a nagy nap eseményeit. Természetesen nem ment minden simán, akadt némi bosszúság: nem fogadták el a karikáját, és a nevét is elrontották.

Mindezek ellenére azonban kitűnően teljesített a lány: ezüstérmes lett a világbajnokságon. "Kedves családom, barátaim és minden kedves ismerősöm!

Hálás vagyok, hogy gondoltatok rám és szurkoltatok nekem! Immáron ezüst érmes légtornász világbajnok lettem!

Nagyon boldog vagyok!!!" - tudatta Aleska rajongóival a nagy hírt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.