Így készültek a Victoria's Secret angyalok a show-ra Párizsban

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure -
fehérnemű divatbemutató Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda este Párizs adott otthont az éves fehérneműbemutatónak, ahol bizony mindenki ott volt, aki számít: mutatjuk is, hogy zajlottak az események a kulisszák mögött. 

A földkerekség leggyönyörűbb lányai szerepeltek a fehérneműcég éves bemutatóján, amit ezúttal Párizsban, a Grand Palais-ban tartottak. A nézők soraiban rengeteg világsztár volt, csak úgy, mint a lányok között.

Bella Hadid Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

A modellvilág egyik legszebb testvérpárja, Bella és Gigi Hadid először lépett együtt kifutóra. Tavalycsak Gigi szerepelt a bemutatón. A szőke lány idén Irina Shaykkal is jóban lett, a kulisszák mögött meg is beszélték az élményeket.

Gigi Hadid és Irina Shayk Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

Alessandra Ambrosio két gyermek édesanyja, de még mindig fantasztikus formában van!

Alessandra Ambrosio Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

Így fest Kendall Jenner még smink nélkül:

Kendall Jenner Forrás: AFP/Lionel Bonaventure
Mikulás buliba készülsz? Így készítsd el a sminkedet!http://www.life.hu/trend/20161130-smink-mikulas-bulira-varady-polettol.htmlHivatalos vagy egy igazi mikulás partira? Várady Polett ezúttal erre ajánl nektek egy sminket. Nézd meg a sminktippjeit a videóban! TrendOrigoÍgy sminkelj, ha Nyilas a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20161128-igy-sminkelj-ha-nyilas-a-csillagjegyed.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Nyilas havában születtél. Trend--Farkas Éva plus-size modellt egyre többen imádják világszertehttp://www.life.hu/trend/20161129-farkas-eva-plus-size-modellt-imadjak-vilagszerte.htmlPalvin Barbi, Axente Vanessa és Mihalik Enikő mindannyian karcsúak, és szupermodellek, ám nem csak a vékony magyar lányokért rajong a divatvilág. Farkas Éva kerekded idomaival is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert! TrendOrigoMegérkeztek Párizsba a Victoria's Secret fehérneműmodelljeihttp://www.life.hu/trend/20161128-megerkeztek-parizsba-a-victorias-secret-fehernemumodelljei-az-eves-show-ra.htmlA fehérneműcég éves show-ja idén Párizsban lesz, ahová már meg is érkeztek a leggyönyörűbb modellek. TrendOrigoMicsoda test! Bombapopsit villantott Liluhttp://www.life.hu/trend/20161126-lilu-megmutatta-tokeletes-alakjat-az-instagramon.htmlLilu megint megörvendeztette rajongóit, ugyanis nagyon dögös fotót posztolt az Instagramra.TrendOrigoFiatalító sminktippek, amikkel éveket is letagadhatszhttp://www.life.hu/trend/20161128-fiatalito-sminktippek-larion-oscartol.htmlEgy szép smink csodákat tesz az arccal! A tökéletesen megválasztott kozmetikumokkal és néhány sminktrükkel éveket is fiatalodhatunk, ám egy rosszul megválasztott árnyalattal könnyen öregíthetjük is az arcunkat. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.