A káprázatosan szép Bella Hadid lett az év modellje

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/Empics Entertainment/Doug Peters -
modell magazin Bella Hadid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bella Hadid most már biztos helyett kapott a legnagyobbak között. 

A legszexibb nőket seperc alatt felismerő GQ Magazin az év modelljének választotta Gigi Hadid 19 éves hugicáját. Bella Hadid nem hazudtolta meg önmagát: káprázatosan festett a Bardot-fazonú ruhájában. Elegáns volt, mégis nagyon szexi.

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/Empics Entertainment/Doug Peters

A modellt nagyon meglepte a díj, saját bevallása szerint majdnem szívrohamot kapott, amikor megtudta, hogy ő nyert. "Örülök, mert végre díjazták a munkámat, és elismertek engem" - nyilatkozta a szépség.

Melltartó nélkül sétáltatta meg hatalmas kebleit a Kardashian lányhttp://www.life.hu/trend/20160906-melltarto-nelkul-setaltatta-meg-hatalmas-kebleit-a-kardashian-lany-kourtney-kardashian.htmlKourtney Kardashian sem az a nő, aki a nyaralás alatt is képes kényelmetlen ruhákba bújni. Trend--Rihanna szerelmes hangulatban van, ezt a ruhája is tükrözihttp://www.life.hu/trend/20160905-rihanna-szerelmes-hangulatban-van-ezt-a-ruhaja-is-tukrozi.htmlAz MTV Music Awards gála óta már az egész világ tudja, hogy Rihanna és Drake között dúl a szerelem. Valószínűleg ennek jegyében már az énekesnő sem titkolja, hogy odáig van kedveséért. Olyannyira, hogy a szerelem a ruhatárát is "megfertőzte": a világsztár ugyanis egy nagy, piros szívnek öltözött. TrendOrigoSylvester Stallone 18 éves lányán ámul a világ: Nagyon dögös!http://www.life.hu/trend/20160905-sylvester-stallone-lanya-a-18-eves-modell-csodaszep-ime-egy-friss-foto.htmlSistine Stallone egy falatnyi ruhában nyűgözte le a velencei filmfesztiválra érkezőket. Ez aztán a szett! Trend--Heidi Klum az örök fiatal: a világ legbetegebb fesztiválján tombolthttp://www.life.hu/trend/20160905-tobbek-kozott-heidi-klum-is-a-vilag-legbetegebb-fesztivaljan-kotott-ki.htmlHeidi Klum, Katy Perry, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Paris Hilton és Nina Agdal...Mi a közös bennük? Nos, mindannyian ellátogattak a világ egyik legextrémebb fesztiváljára, a Burning Man-re, melyet minden nyár végén megrendeznek Amerikában, a Nevada állambeli Black Rock sivatagban. Trend--7 dolog, amitől azonnal vonzónak látnak minket a férfiakhttp://www.life.hu/trend/20160902-7-dolog-amitol-azonnal-vonzonak-latnak-a-ferfiak.htmlKi hitte volna, hogy ilyesmivel foglalkoznak a kutatók, de most már egy kísérletsorozaton alapuló tanulmány is bizonyítja, hogy igenis léteznek olyan ruhadarabok, amelyektől sokkal vonzóbbnak találják a férfiak a nőket. TrendOrigoMellbimbót és alsóneműt villantott Kim Kardashian: Egyszerre!http://www.life.hu/trend/20160905-kim-kardashian-egy-atlatszo-fuzoben-flangalt.htmlA celeb újabb és újabb szettekkel sokkolja a rajongóit, de a szó legrosszabb értelmében. A sztár ugyanis mostanság rászokott az alakformáló fehérneműkre, és úgy tűnik, hogy sajnos ez egy ideig így is marad. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.