Idén Párizsban rendezték meg az év köztudottan legnagyobb show-ját, ahol a modellvilág krémje mutatja be a Victoria's Secret álomszép fehérneműit. Nézzük, hogy sikerült az idei bemutató!

Az Victoria's Secret show-k legnagyobb durranása minden évben a Fantasy Bra, amit ezúttal Jasmine Tookes viselhetett. Csak ezen a melltartón 700 órát dolgoztak, kizárólag kézimunkával készült. A darabot Eddie Borgo készítette, egy 18 karátos arany vázra illesztették rá a 450 karátnyi, mintegy 9 ezer darab gyémántot és smaragdot. A melltartó értéke így 3 millió dollárra rúg, vagyis közel 900 millió forint.

Jasmine TookesForrás: AFP/Julien M. Hekimian

Az este másik nagyon várt fehérneműjét Josephine Skriver viselte, ami 450 ezer Swarovski kristály felhasználásával készült. A két cég együttmőködése több mint egy évtizede tart, így nem is csoda, hogy a végeredmény egy profin kivitelezett káprázatos fehérnemű lett. A hírek szerint egyébként 80 körül volt azoknak a fehérnemáknek a száma, ami Swarovski kristályoktól csillogott.

Josephine SkriverForrás: AFP/Martin Bureau

Rengeteg újonc került idén a "nagy öregek" mellé. Közöttük kétség kívül Gigi Hadid húga, Bella volt a legjobban várt angyal a kifutón.

Bella HadidForrás: AFP/Julien M. Hekimian

Alessandra Ambrosio és Adriana Lima kapcsán már tavaly felmerült, hogy többet nem lépnek fel Victoria's Secret show-n. Ezen egyébként annyira nem is csodálkoztunk volna, hiszen több, mint 10 éve ott vannak már az angyalok között, most viszont kiderült, hogy az egész csak pletyka volt. 

Alessandra AmbrosioForrás: AFP/Julien M. Hekimian
Adriana LimaForrás: AFP/Julien M. Hekimian

Ahogy mindig, a csillogás, a vadság, a jelmezszerűség vitte el a show-t.

Elsa HoskForrás: AFP/Martin Bureau
Gigi HadidForrás: AFP/Martin Bureau

 

Martha HuntForrás: AFP/Martin Bureau

 

Taylor HillForrás: AFP/Julien M. Hekimian
Devon WindsorForrás: AFP/Julien M. Hekimian
Gigi HadidForrás: AFP/Julien M. Hekimian
Kendall JennerForrás: AFP/Julien M. Hekimian
Georgia FowlerForrás: AFP/Martin Bureau
Romee StrijdForrás: AFP/Julien M. Hekimian

Az este fellépői Lady Gaga, Bruno Mars és a The Weeknd voltak. Lady Gaga hozta a káprázatos és extrém stílusát.

Lady GagaForrás: AFP/Martin Bureau
Lady GagaForrás: AFP/Julien M. Hekimian
/1612/Pik_n2016121102050
Így készültek a Victorias Secret angyalok a show-ra Párizsban
Szerda este Párizs adott otthont az éves fehérneműbemutatónak, ahol bizony mindenki ott volt, aki számít: mutatjuk is, hogy zajlottak az események a kulisszák mögött.