Győrfi Pál régen nem tervezett nagy családot

Forrás:RENU 28 -
egészségügy mentő Győrfi Pál család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan csodálják, ha valaki több, mint 3 gyereket vállal, a sztárok világában is van erre példa.

Győrfi Pál, a híres mentőszóvivő sem így tervezte, hogy 4 gyermekes apa lesz, ám az élet mindig tud meglepetéseket okozni. Első fia, Dani, az előző kapcsolatából származik, és mostanra már 20 éves fiatalemberré cseperedett. A válásukat követően Győrfinek 10 évig nem volt komoly kapcsolata, és úgy gondolta, hogy nem is lesz több gyermeke.

„Úgy éreztem, hogy ha Daninál nem tudtam teljes értékű apai szerepet betölteni, egy másik gyereknél sincs jogom belekezdeni" – vallotta be Pál a Best Magazinnak.

Aztán megismerte jelenlegi szerelmét, Adrit, és

a véleménye örökre megváltozott.

Győrfi Pál a mentőszolgálat szóvivője Forrás:RENU 28

Tudta, hogy gyerekeik lesznek, és sorban meg is érkeztek az apróságok. Győrfi elárulta, hogy legnagyobb fiuk, a hétéves Ádám értelmi és érzelmi intelligenciája lenyűgöző, míg Alíz, a középső gyermek egy szikrázó egyéniség. A kis Lilla váratlanul érkezett, és édesanyja gondoskodó természetét örökölte. A különböző temperamentumú gyerekek nevelése olykor apróbb vitákba torkollik, de javarészt jókedv jellemző a mindennapjaikra.

A négy gyermek szerencsére nagyon szeretik egymást, aminek a szülők is nagyon örülnek. A szóvivő szerint azért is jó sok gyermekes apának lenni, mert halála után tovább élhet a gyermekeiben. Ám addig még rengeteg teendő vár a híres apukára, nincs egy szabad perce sem.

„Azért is jó nagycsaládosnak lenni, mert az egyik 24 órás elfoglaltság ki tud kapcsolni a másik 24 órás elfoglaltságomból." – mondta nevetve, hiszen amint hazaér a munkából, gyermekei teljes embert kívánnak a nap további részében.

Harmadik babára vágyik Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20161202-sarka-kata-harmadik-gyereket-akar.htmlNagyon hamar, a húszas évei elején vált anyukává Sarka Kata, ráadásul nincs nagy korkülönbség a két gyermek között. A műsorvezető azt érzi, nem tudta úgy igazán kiélvezni a várandósságot, hiszen egy pici babáról kellett közben gondoskodnia. Ezért is szeretne egy harmadik gyermeket. Család--Peller Annát sokáig kiközösítették a társaihttp://www.life.hu/csalad/20161202-peller-anna-gyermekkora-ota-szeretetehseggel-el-egyutt.htmlA népszerű színésznő őszintén mesélt a munkájáról, a hétköznapjairól, az érzelmeiről és a családjáról is. CsaládOrigoMegszületett Ashton Kutcher és Mila Kunis második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20161202-ashton-kutcher-es-mila-kunis-masodik-gyermeke-megszuletett.htmlTöbb forrás is megerősítette a hírt, miszerint Ashton Kutcher és Mila Kunis második gyermeke megszületett. A baba és a mama is jól vannak, de ennél több információ egyelőre nem került ki a boldog családról.. Család--Hollywood oltásellenes celeb anyukái és apukáihttp://www.life.hu/csalad/20161130-oltasellenes-hires-szulok-amerikaban.htmlBár idehaza is egyre több az olyan szülő, akik kritikusak a kötelező védőoltások biztonságosságával kapcsolatban, az igazi vakcinaháború az Egyesült Államokban zajlik. Az amerikaiak mintegy egyötöde hithű oltásellenes, az aggódó – és meggondolatlan – szülők között pedig nem egy híresség is képviselteti magát. Jöjjenek Hollywood vakcinaellenes sztáranyukái és apukái. CsaládAFPPéter Szabó Szilvi az anyaságról és a szülésről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20161201-peter-szabo-szilvi-elarulta-milyen-volt-a-szules.htmlNovember végén világra hozta első gyermekét Péter Szabó Szilvi, amiről Facebook-oldalán is tájékoztatta rajongóit. Az énekesnő ezúttal arról mesélt, hogyan zajlanak a mindennapjaik kislánya születése óta, és arról, mennyire volt kimerítő számára a szülés. Család--Büszke lenne fiára Bajor Imre http://www.life.hu/csalad/20161201-bajor-imre-fia-mesel-az-eleterol-es-az-erzesierol.htmlTöbb mint két éve elhunyt a híres színész, ám gyermekei életében nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnának rá. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.