A transznemű Skye Valuntino egy év alatt 63 kilótól szabadult meg, most pedig a "varázserejét" használva másoknak segít a fogyásban. 

A 30 éves, transznemű Skye Valuntino mögött nehéz időszak áll: kőkemény munkával 63 kilótól szabadult meg egy év alatt. Most pedig "varázserejét" használja, hogy másokat is lefogyasszon.

Skye Valuntino a fogyása előttForrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

Skye réggebben hormonkészítményeket szedett, hogy maga mögött hagyja "férfi életét", ám a gyógyszerektől, a hormonkezelésektől nagyon meghízott az asszony. Tavaly augusztusban a sminkesként dolgozó nő úgy döntött, elég volt.

"A hormonkezelések miatt híztam meg, és bár nagyon szigorú diétán voltam, tudtam, hogy kellenek még változások" - mondta  a nő, aki egy úgynevezett gastric sleeve műtéten esett át. Ez azt jelenti, hogy a gyomor egy részét eltávolítják, aminek nem csak az a lényege, hogy kevesebb ételt eszik majd az illető, hanem az éhségérzetért felelős hormon szintje is csökken, mert az azt termelő gyomorrészt is eltávolították.

Skye Valuntino a fogyás utánForrás: NORTHFOTO/SWNS.com/Tristan Potter / Swns.Com

Skye a műtétek mellett varázslatokat is alkalmazott, a szenvedéseit pedig siker koronázta, mert szép súlyt dobott le. Azóta ő segít másokon, és persze varázslatokat is alkalmaz vendégein.