63 kilót dobott le a fehér boszorkány, Skye Valuntino

Forrás: NORTHFOTO/SWNS.com/Tristan Potter / Swns.Com -
fogyás boszorkány Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A transznemű Skye Valuntino egy év alatt 63 kilótól szabadult meg, most pedig a "varázserejét" használva másoknak segít a fogyásban. 

A 30 éves, transznemű Skye Valuntino mögött nehéz időszak áll:

kőkemény munkával 63 kilótól szabadult meg egy év alatt.

Most pedig "varázserejét" használja, hogy másokat is lefogyasszon.

Skye Valuntino a fogyása előtt Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

Skye réggebben hormonkészítményeket szedett, hogy maga mögött hagyja "férfi életét", ám a gyógyszerektől, a hormonkezelésektől nagyon meghízott az asszony. Tavaly augusztusban a sminkesként dolgozó nő úgy döntött, elég volt.

"A hormonkezelések miatt híztam meg, és bár nagyon szigorú diétán voltam, tudtam, hogy kellenek még változások" - mondta a nő, aki

egy úgynevezett gastric sleeve műtéten esett át.

Ez azt jelenti, hogy a gyomor egy részét eltávolítják, aminek nem csak az a lényege, hogy kevesebb ételt eszik majd az illető, hanem az éhségérzetért felelős hormon szintje is csökken, mert az azt termelő gyomorrészt is eltávolították.

Skye Valuntino a fogyás után Forrás: NORTHFOTO/SWNS.com/Tristan Potter / Swns.Com

Skye a műtétek mellett varázslatokat is alkalmazott, a szenvedéseit pedig siker koronázta, mert szép súlyt dobott le. Azóta ő segít másokon, és persze varázslatokat is alkalmaz vendégein.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.