akciósztár hízás Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évtizedekkel ezelőtt még istenien festettek Hollywood első számú akciósztárjai: a kockahas, a kigyúrt karok, és az izmos lábak bizony nélkülözhetetlenek, amikor trikóban zajlik a forgatás. Mostanra azonban legtöbben bizony alaposan elhagyták magukat!

Egy bizonyos kor után Hollywoodban nem divat az edzés a pasiknál? Ha az lenne, akkor az álomgyár egykori akcióhősei most nem úgy festenének, ahogy: kicsit az az érzésünk támad, hogy a legnagyobbak bizony 50 felett feladták a harcot a kalóriákkal, és kit érdekel alapon

pocakot, tokát, plöttyedt felsőtestet eresztettek.

Kár értük, mert az edzés és a fittség bizony nem kor függvénye: mutatjuk is, hogyan festenek most Hollywood egykori szívtiprói.

/1612/Kiker2016125135012

Elkerülhetetlen az aputest?

A mostanában trendi aputestről megoszlanak a vélemények. Mint kiderült, az apukák testtömegindexe átlagosan 2,6 százalékkal gyarapodik már az első gyermekük születésekor – állítják a szakemberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.