Sokkoló szettek és dögös öltönyök - Éves pasimustra a vörös szőnyegről

dögös férfi Hollywood sokkoló vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a nők, a férfiak is kitettek magukért 2016-ban. A számtalan vörös szőnyeges eseményen tőlük is láthattunk izgalmas, meglepő és kifejezetten dögös szetteket. Mutatjuk is a legmeghatározóbb darabokat! 

Leonardo DiCaprio

Az év elejének meghatározó pillanata volt, amikor Leonardo DiCaprio végre átvehette a hőn áhított aranyszobrot. Így ebből a válogatásunkból sem maradhatott ki kedvenc színészünk – az Oscar-szoborral a kezében. DiCaprio egyébként a klasszikus eleganciát választotta erre az alkalomra.

Leonardo DiCaprio Forrás: AFP/Hubert Boesl

Így divatoztak a sztárok az Oscar-gálán!

Amikor a világ szeme Hollywoodra figyel, minden sztár a legjobb formájában akar tündökölni. Ahogy minden eseményen, úgy a 88. Oscar-díjátadón is voltak, akik lazán hozták a tőlük elvárt tökéletes megjelenést, de voltak olyanok is, akik csalódást okoztak. Nézzük, kik tündököltek, és kik buktak el a vörös szőnyegen.

Ryan Gosling

Sokak szerint Ryan Gosling bizony bármiben sármos lenne. De egy ilyen klassz öltönyben, amiben a Rendes fickók című film olasz közönsége előtt jelent meg, biztosan az.

Ryan Gosling Forrás: AFP/Primo Barol

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth is szeret kísérletezni a színekkel, és közben ritkán lő mellé, ahogy ezúttal sem tette. Ez a nagyon világos árnylatú szürke szín is nagyon jól állt neki, és tökéletesen passzolt hozzá a kicsit már metálos nyakkendő és a bordóval kiegészített cipő.

Chris Hemsworth Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Benedict Cumberbatch

A Doctor Strange Los Angeles-i világpremierjén Benedict Cumberbatch elképesztően jól festett ebben a bársonyzakóban. Mint egy angol úriember!

Benedict Cumberbatch Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Bradley Cooper

A War Dogs premierjén a megszokott vörös szőnyeges öltönynél sokkal lazább szerelést választott Bradley Cooper. Egyébként nem is állna rosszul, csak a sok gyűrődés miatt kicsit már rendetlen lett az összhatás.

Bradley Cooper Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Eddie Redmayne

A Legendás állatok és megfigyelésük New York-i világpremierjén viselte ezt az öltönyt Eddi Redmayne, akin unalmas ruhát még soha nem láttunk. Az öltönyöket is hihetetlen jó ízléssel választja ki, egyszerűen imádjuk a stílusát.

Eddie Redmayne Forrás: AFP/Michael Loccisano

A 10 legdögösebb sztár a Harry Potter-univerzumból

A legendás állatok és megfigyelésük amellett, hogy 75 millió dolláros (22 milliárd forintos) jegyeladással került az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsára, számos új szereplővel bővítette az amúgy sem kicsi Harry Potter-univerzumot. Nézzük, kik a legdögösebb szereplők, akik helyet kaptak a varázslóvilágban.

Tom Hiddleston

Nagyon úgy fest, hogy a brit pasik 2016-ban mindenkit vernek. Eddie Redmayne és Benedict Cumberbatch mellett Tom Hiddleston stílusa is kikezdhetetlen. A szín és a szabás is tökéletes. Nem is csoda, hogy azt rebesgetik: ő lehet az új 007-es!

Tom Hiddleston Forrás: AFP/Monica Schipper

Justin Timberlake

A Trollok című mesefilm premierjén Justin Timberlake játékosra vette a figurát. Lehet, hogy a mesefigurák inspirálták a választott színeket.

Justin Timberlake Forrás: AFP/Tommaso Boddi

Jared Leto

A Suicide Squad különböző nagyvárosokban megrendezett premierjeire szokatlan ruhákban érkezett a világ új Jokere. Londonban ezt a zöld és rózsaszín összeállítást viselte.

Jared Leto Forrás: AFP/Ik Aldama

Kanye West

A jelmezszerű ruhákról elhíresült Met-gálára gyakran a férfiak is meglepő szerelésben érkeznek. Kanye West majdnem annyira csillogott, mint felesége, Kim Kardashian, ráadásul kék kontaktlencsével sokkolta a rajongóit.

Kanye West Forrás: AFP/Larry Busacca

Kinek a stílusa jön be legjobban?

A legrémesebb sztársminkek 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161130-a-legremesebb-sztarsminkek-2016ban.htmlAhogy az lenni szokott, idén is sokan hibáztak a vörös szőnyegen. De nemcsak öltözködésben voltak nagy tévedések, hanem a sminkek terén is. Larion Oscar összegyűjtötte a legrémesebb sztársminkeket az idei évből. Íme! TrendAFPMásfél évig nem mosott hajat! Ez lett az eredményehttp://www.life.hu/trend/20161201-ez-lesz-az-eredmeny-ha-nem-hasznalsz-sampont.htmlEgy amerikai újságírónő vallott arról, miért állt le a samponnal és egyéb hajápoló termékekkel, és mi történt a hajával másfél évvel az után, hogy utoljára megmosta a haját. Trend--A hónap sminktrükkje: Emeld új szintre az ajakfestésedet! http://www.life.hu/trend/20161130-a-honap-sminktrukkje-a-holografikus-ajakfestes.htmlItt az új holografikus őrület! Vége az unalmas egyszínű ajkaknak! Ha igazán különlegesre vágysz, akkor ezt ki kell próbálnod: álomszép színváltós ajkak különleges alkalmakra, amit te is könnyedén elkészíthetsz. TrendOrigoFogalmad sincs, hogyan állj neki a sminkelésnek? 10 tipp teljesen kezdőknekhttp://www.life.hu/trend/20161123-10-sminktipp-teljesen-kezdoknek.htmlA smink az önkifejezés egyik eszköze. Kiemelheted az arcod legszebb vonásait, ami által magabiztosabb lehetsz. Sokan hiába szeretnének sminkelni, túlságosan bizonytalanok, vagy tanácstalanok abban, hogyan is kezdjenek hozzá. Trend--Múltidézés: a legdurvább és legdögösebb szettek a Comet-díjátadókrólhttp://www.life.hu/trend/20161124-a-legdogosebb-es-a-legdurvabb-szettek-a-comet-dijatadokrol.htmlA tavalyi kimaradás után idén újra megtartják a Comet-díjátadót, ráadásul már nem csak a zenei élet legjobbjait díjazzák: humoristák, közösségimédia-sztárok és színészek is vannak a jelöltek között. Habár új irányt vett a díjátadó, azért érdemes felidézni az eddigi Cometek legmeghatározóbb ruháit. TrendOrigoExtrém ruhákból nem volt hiány - Stílusmustra a Comet vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20161126-ruhamustra-a-2016os-comet-dijatadorol.htmlMeglepő outfitekből nem volt hiány a péntek esti Comet díjátadón, de csodás összeállításokban is gyönyörködhettünk. Íme, a legemlékezetesebb darabok a vörös szőnyegről! TrendFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.