Nemcsak a nők, a férfiak is kitettek magukért 2016-ban. A számtalan vörös szőnyeges eseményen tőlük is láthattunk izgalmas, meglepő és kifejezetten dögös szetteket. Mutatjuk is a legmeghatározóbb darabokat! 

Leonardo DiCaprio 

Az év elejének meghatározó pillanata volt, amikor Leonardo DiCaprio végre átvehette a hőn áhított aranyszobrot. Így ebből a válogatásunkból sem maradhatott ki kedvenc színészünk – az Oscar-szoborral a kezében. DiCaprio egyébként a klasszikus eleganciát választotta erre az alkalomra. 

Leonardo DiCaprioForrás: AFP/Hubert Boesl
Így divatoztak a sztárok az Oscar-gálán!
Amikor a világ szeme Hollywoodra figyel, minden sztár a legjobb formájában akar tündökölni. Ahogy minden eseményen, úgy a 88. Oscar-díjátadón is voltak, akik lazán hozták a tőlük elvárt tökéletes megjelenést, de voltak olyanok is, akik csalódást okoztak. Nézzük, kik tündököltek, és kik buktak el a vörös szőnyegen.

Ryan Gosling 

Sokak szerint Ryan Gosling bizony bármiben sármos lenne. De egy ilyen klassz öltönyben, amiben a Rendes fickók című film olasz közönsége előtt jelent meg, biztosan az. 

Ryan GoslingForrás: AFP/Primo Barol

Chris Hemsworth 

Chris Hemsworth is szeret kísérletezni a színekkel, és közben ritkán lő mellé, ahogy ezúttal sem tette. Ez a nagyon világos árnylatú szürke szín is nagyon jól állt neki, és tökéletesen passzolt hozzá a kicsit már metálos nyakkendő és a bordóval kiegészített cipő. 

Chris HemsworthForrás: AFP/Frederick M. Brown

Benedict Cumberbatch 

A Doctor Strange Los Angeles-i világpremierjén Benedict Cumberbatch elképesztően jól festett ebben a bársonyzakóban. Mint egy angol úriember! 

Benedict CumberbatchForrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Bradley Cooper 

A War Dogs premierjén a megszokott vörös szőnyeges öltönynél sokkal lazább szerelést választott Bradley Cooper. Egyébként nem is állna rosszul, csak a sok gyűrődés miatt kicsit már rendetlen lett az összhatás. 

Bradley CooperForrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Eddie Redmayne 

A Legendás állatok és megfigyelésük New York-i világpremierjén viselte ezt az öltönyt Eddi Redmayne, akin unalmas ruhát még soha nem láttunk. Az öltönyöket is hihetetlen jó ízléssel választja ki, egyszerűen imádjuk a stílusát. 

Eddie RedmayneForrás: AFP/Michael Loccisano
A 10 legdögösebb sztár a Harry Potter-univerzumból
A legendás állatok és megfigyelésük amellett, hogy 75 millió dolláros (22 milliárd forintos) jegyeladással került az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsára, számos új szereplővel bővítette az amúgy sem kicsi Harry Potter-univerzumot. Nézzük, kik a legdögösebb szereplők, akik helyet kaptak a varázslóvilágban.

Tom Hiddleston 

Nagyon úgy fest, hogy a brit pasik 2016-ban mindenkit vernek. Eddie Redmayne és Benedict Cumberbatch mellett Tom Hiddleston stílusa is kikezdhetetlen. A szín és a szabás is tökéletes. Nem is csoda, hogy azt rebesgetik: ő lehet az új 007-es! 

Tom HiddlestonForrás: AFP/Monica Schipper

Justin Timberlake 

A Trollok című mesefilm premierjén Justin Timberlake játékosra vette a figurát. Lehet, hogy a mesefigurák inspirálták a választott színeket.  

Justin TimberlakeForrás: AFP/Tommaso Boddi

Jared Leto

A Suicide Squad különböző nagyvárosokban megrendezett premierjeire szokatlan ruhákban érkezett a világ új Jokere. Londonban ezt a zöld és rózsaszín összeállítást viselte.  

Jared LetoForrás: AFP/Ik Aldama

Kanye West

A jelmezszerű ruhákról elhíresült Met-gálára gyakran a férfiak is meglepő szerelésben érkeznek. Kanye West majdnem annyira csillogott, mint felesége, Kim Kardashian, ráadásul kék kontaktlencsével sokkolta a rajongóit.

Kanye WestForrás: AFP/Larry Busacca