A 10 legdögösebb sztár a Harry Potter-univerzumból

Zoe Kravitz színész dögös Emma Watson Harry Potter Eddie Redmayne Matthew Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás állatok és megfigyelésük amellett, hogy 75 millió dolláros (22 milliárd forintos) jegyeladással került az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsára, számos új szereplővel bővítette az amúgy sem kicsi Harry Potter-univerzumot. Nézzük, kik a legdögösebb szereplők, akik helyet kaptak a varázslóvilágban. 

Katherine Waterston

Porpentina Goldstein szerepében láthattuk a bájos színésznőt, aki korábban George Clooney, Tilda Swinton, Robert De Niro és Julianne Moore oldalán is láthattunk már, de csak egészen kicsi szerepekben. De nem csodálkoznánk, ha ez a szerep meghozná neki az igazi áttörést és a nagyobb szerepeket.

Katherine Waterston Forrás: AFP

Alison Sudol

Szintén egy újabb szereplő, akinek a hangját a zenerajongók már jól ismerhetik, Alison ugyanis a Fine Frenzy nevű indie-csapatban énekel. De nemcsak a színpadon, a filmvásznon is elvarázsolta a közönséget, minden jelenetben örömet és pozitív energiát sugárzott.

Alison Sudol Forrás: AFP

Bonnie Wright

Ginny Weasley mindössze 10 éves volt, amikor szerepet kapott szerepet kapott a Harry Potterben. Minden részben egyre többet játszott, végül ő lett Harry Potter felesége. A helyes kislányból igazi nő lett, aki még egy modellversenyt is megnyert, ráadásul a kifutón és különböző divatkampányokban is többször szerepelt.

Bonnie Wright az Haute Muse Magazin címlapján tündökölt 2011-ben Forrás: Haute Muse Magazine

Carmen Ejogo

Impozáns és magával ragadó Seraphine Piquery jelenléte A legendás állatok és megfigyelésük című filmben. A szerepet Carmen Ejogo alakítja, akinek 25 évvel ezelőtt kezdődött a karrierje kisebb szerepekkel. Jövőre azonban Katherine Waterston mellett ő is látható lesz a legújabb Alien-filmben.

Carmen Ejogo Forrás: AFP

Eddie Redmayne

Daniel Radcliffe-nél is sokkal nagyobb sztár, habár őt nem a Harry Potter-univerzum kapta fel, ő már Oscar-díjas sztárként kapta ezt a szerepet. A legendás állatok és megfigyelésük előtt már eljátszhatta Stephen Hawkingot és A dán lány főszerepét.

Eddie Redmayne Forrás: GQ Magazine

Jade Gordon

Csak a nagyon szemfülesek szúrhatták ki a csodás színésznőt, aki a legutolsó Harry Potter-részben tűnik fel Draco Malfoy feleségeként. Egyébként a valóságban is együtt volt Tom Feltonnal egy ideig. Ami a filmszerepeket illeti, leginkább kaszkadőrként szerepel a filmvásznon.

Jade Gordon Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2014 BEImages. No use without permission./Jim Smeal/Beimages

Afshan Azad

Padma Patil szerepét játszotta a bangladesi származású színésznő, aki igazi Instagram-sztár lett a Harry Potter-filmek után. Nem is csoda, hogy annyira felkapták, hiszen mindenki meglepődött rajta, milyen szép nő lett belőle. Manapság azonban egy kicsit már túl mesterséges a kinézete, ami biztos sokaknak bejön, de nekünk nem.

Afshan Azad Forrás: Instagram/afshanazad

Matthew Lewis

A „Miből lesz a cserebogár?” esetét legjobban Matthew Lewis példázza. A csúnyácska Neville Lonbottom elképesztően dögös pasivá érett, amit meg is mutatott néhány félmeztelen és fehérneműs fotóval.

Matthew Lewis Forrás: Instagram/mattdavelewis

Zoe Kravitz

Jade Gordonhoz hasonlóan Lenny Kravitz lánya is csak egy pillanatra tűnik fel A legendás állatok és megfigyelésük-ben. Zoe egyébként korábban a Mad Maxben és az X-Men-filmekben is feltűnt egy pillanatra.

Zoe Kravitz Forrás: AFP/Angela Weiss

Emma Watson

A leghíresebb női szereplő az univerzumból kétségtelenül Emma Watson, aki most is éppen egy nagy dobásra készül. Ő lesz ugyanis Belle a hamarosan érkező A Szépség és a Szörnyeteg című Disney-filmben.

Emma Watson Forrás: AFP
Fogalmad sincs, hogyan állj neki a sminkelésnek? 10 tipp teljesen kezdőknekhttp://www.life.hu/trend/20161123-10-sminktipp-teljesen-kezdoknek.htmlA smink az önkifejezés egyik eszköze. Kiemelheted az arcod legszebb vonásait, ami által magabiztosabb lehetsz. Sokan hiába szeretnének sminkelni, túlságosan bizonytalanok, vagy tanácstalanok abban, hogyan is kezdjenek hozzá. Trend--Három ízlésficamos Kardashian a vörös szőnyegen – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161125-heti-stilusmustra-szerepel-benne-eva-longoria-penelope-cruz-nicole-scherzinger.htmlA sikk és a csillogás ezen a héten mindent vitt, de a combvillantásból és a közönséges darabokból sem volt hiány. Mutatjuk a hét legmeghatározóbb darabjait a vörös szőnyegről. Trend--Extrém ruhákból nem volt hiány - Stílusmustra a Comet vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20161126-ruhamustra-a-2016os-comet-dijatadorol.htmlMeglepő outfitekből nem volt hiány a péntek esti Comet díjátadón, de csodás összeállításokban is gyönyörködhettünk. Íme, a legemlékezetesebb darabok a vörös szőnyegről! TrendFotó: Polyák Attila - OrigoPasimustra a Comet gáláról! Neked kinek a stílusa jön be legjobban?http://www.life.hu/trend/20161126-pasimustra-a-2016os-comet-dijatado-galarol.htmlA férfiak stílusérzékére, néhol humorérzékére sem lehet egy rossz szavunk sem, hiszen ők is nagyon kitettek magukért a 2016-os Comet gála vörös szőnyegén. Mutatjuk is az abszolút kedvenceinket! TrendFotó: Polyák Attila - OrigoMúltidézés: a legdurvább és legdögösebb szettek a Comet-díjátadókrólhttp://www.life.hu/trend/20161124-a-legdogosebb-es-a-legdurvabb-szettek-a-comet-dijatadokrol.htmlA tavalyi kimaradás után idén újra megtartják a Comet-díjátadót, ráadásul már nem csak a zenei élet legjobbjait díjazzák: humoristák, közösségimédia-sztárok és színészek is vannak a jelöltek között. Habár új irányt vett a díjátadó, azért érdemes felidézni az eddigi Cometek legmeghatározóbb ruháit. TrendOrigoFőbűnök a hajad ellen! Ezeket soha ne kövesd el!http://www.life.hu/trend/20161122-bunok-amiket-ne-kovess-el-a-hajad-ellen.htmlHa azt hiszed, hogy a töredezett, száraz vagy szalmaszerű hajtextúra egyik napról a másikra alakul ki, akkor nagyot tévedsz. Ezek a mindennapi döntések következményei, amelyek egyáltalán nem olyan ártalmatlanok, mint gondolnád. Te mennyi bűnt követsz el a hajad ellen? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.