A tökéletes alakjáról és frizurájáról ismert Jennifer Ansiton az utóbbi időben felszedett némi felesleget. A színésznő arcán is látható, hogy bizony már nem olyan karcsú, mint amilyen egykor volt!

Már Jennifer Anniston sem ragyog a régi fényében! A 47 éves színésznőnek alakja és frizurája is mindig tökéletes volt, mostanában viszont csak az utóbbit tudja tartani. A haja még mindig hibátlan, azonban az idomai már hagynak némi kívánnivalót maguk után.

Jennifer Aniston kikerekedettForrás: NORTHFOTO

A színésznőt legutóbb egy karácsonyi bulin kapták lencsevégre, a fotókon pedig első pillantásra látható a változás. Jennifer ugyanis - aki nemrég bevallotta, hogy szexelt már repülőn - felszedett magára néhány kilót! Az arca teljesen kikerekedett, ami miatt a vonásai sem olyan bájosak, mint egykor! Azt egyelőre nem tudni, hogy vajon mitől hízott meg ki a színésznő, de ha így halad, újra elindítja a terhességéről szóló pletykákat!

!
Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!