Tolvai Reni bomba testet és hatalmas didkókat villantott: FOTÓ!

Tolvai Renáta Tolvai Reni Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő gyakran küzd pluszkilókkal, de most nagyszerű formában van. Instagram-oldalának tanúsága szerint rendszeresen edz, hogy elégedett lehessen az alakjával.

"De gyönyörű vagy, bomba az alakod" – kommentelte az egyik követő Reni egyik friss képe alá:

Tolvai Reni (@tolvaireni) által közzétett fénykép,

Reni ragaszkodik a hagyományokhoz

A fiatal énekesnő a kora ellenére sikert sikerre halmozott az elmúlt években. A 25 éves sztár a sok munka mellett mindig szán időt arra, hogy időben felkészüljön az ünnepekre. Most kifaggattuk, hogyan díszíti fel otthonát, mielőtt beköszönt a karácsonyi roham.
Készíts szaloncukrot házilag! Íme a legfinomabb receptekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161208-egeszseges-szaloncukor-hazilag.htmlHabár ezúttal nem teljesen cukormentes verziókat ajánlunk, rengeteg mesterséges adalékanyagtól megkíméljük magunkat, ha házilag készítjük el a szaloncukrokat. Mutatjuk is a kedvenc receptjeinket, amelyeknek mindenképpen megéri nekiállni az ünnepek előtt. Akár gasztroajándék is lehet belőlük! Ez Zsír!--Tatár Csilla: Sosem lesz olyan alakom, mint a szülés előtthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161210-tatar-csilla-musorvezeto-szerint-sosem-lesz-olyan-alakja-mint-a-szules-elott.htmlA Dal műsorvezetője a Borsnak adott interjújában beszélt arról, hogy miként is nyerte vissza szülés előtti súlyát, és hogyan változott meg a teste, miután életet adott kisfiának, Milánnak. Ez Zsír!OrigoGyerekek számára is ajánlott a vegetáriánus étrend?http://www.life.hu/ez-zsir/20161208-gyerekek-szamara-is-ajanlott-a-vegetarianus-etrend-egy-tanulmany-szerint.htmlA világ legnagyobb élelmiszerekkel foglalkozó szervezete, az Academy of Nutrition and Dietetics állást foglalt a vegetarianizmusról. Kiadványuk szerint a vegetáriánus étrend minden korosztály számára ajánlott, emellett a környezetünknek is jót tesz. Ez Zsír!ThinkstockHihetetlenül lefogyott Tarján Zsófihttp://www.life.hu/ez-zsir/20161209-a-honeybeast-enekesnoje-tarjan-zsofi-lefogyott.htmlHernádi Judit lánya, Tarján Zsófi rohamtempóban kezdte ledobni a kilókat, a változás pedig egyre látványosabb. Ez Zsír!Origo30 kilót fogyott Peller Annahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161208-peller-anna-szineszno-fogyasarol-meselt.htmlPeller Anna saját bevallása szerint nagyon sokáig túlsúlyos kislány volt, ám a gimiben úgy döntött, ennek bizony véget vet. Kemény diétájának alaposan meg is fizette az árát. Ez Zsír!OrigoJennifer Aniston nagyon kikerekedetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161208-jennifer-aniston-nem-a-regi-meghizott.htmlA tökéletes alakjáról és frizurájáról ismert Jennifer Ansiton az utóbbi időben felszedett némi felesleget. A színésznő arcán is látható, hogy bizony már nem olyan karcsú, mint amilyen egykor volt! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.