Bella Hadid aerobikvideójától kikészülnek a pasik

aerobik sztárok Bella Hadid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemhiába lett Gigi Hadid húga, Bella Hadid az év modellje: a lány a Love magazinban a szokottnál is sokkal dögösebb. 

Bella Hadid 20 éves, de már a lábai előtt hever a divatvilág. Most ő is szerepel a Love magazin adventi kiadásában, méghozzá egy elég különleges videóval.

Gigi Hadid húga 80-as évekbeli aerobikdresszben tornázgat, és meg kell hagyni, minden mozdulata iszonyatosan erotikusra sikeredett.

A magazin idén a legdögösebb celebeket szerezte meg magának: Bellán kívül készült beterpesztős kisfilm Palvin Barbi kebelbarátnőjével, Stella Maxwell-lel, és Kim Kardashian sem maradt ki a jóból: a sztármami megmutatja a lap kisfilmjében, hogyan is kell kinézni 2 szülés után. Sőt, Kim Basinger és Alec Baldwin lánya, Ireland is a lapban dobja le a textilt.

Megható vagy komikus? Így posztolnak kedvenc celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-schobert-norbi-rubint-reka-kasza-tibor-sarka-kata-legerzelmesebb-facebook-posztjai.htmlBiztosan veled is előfordult már, hogy egy érzelmesnek szánt mondatodat, vallomásodat, esetleg posztodat mások csöpögősnek találták és megmosolyogták. Hát, igen, az, hogy hol húzódik a határvonal az érzelemgazdagság és a giccs között - az esztétika szakosok ezt biztosan gyorsan cáfolnák - sokszor ízlés kérdése. Topcelebjeink bejegyzései pedig igazán bőven adnak okot mosolyra és könnyekre, hiszen nap mint nap megosztják velünk lájkvadász posztjaikat legbensőbb érzéseiket. TV + Sztárok--Schobert Norbi szerint akár egy pedofil is visszaélhetett a lánya nevével http://www.life.hu/sztarok/20161212-schobert-norbi-felti-a-kislanyat-akar-pedofil-is-visszaelhetett-lanya-nevevel.htmlA 13 éves Schobert Lara nevében valaki álprofilt hozott létre a Facebookon, ami teljesen kiakasztotta az édesapát. Szerinte felháborító, hogy bárki visszaélhet a gyermeke nevével. TV + SztárokÉdesanyja halála miatt költözött be a villába Ginahttp://www.life.hu/sztarok/20161212-edesanyja-fajdalmas-elvesztese-elol-menekult-vv-gina.htmlDomszky László, a Life.hu riportere kérdezte Ginát arról, hogy milyennek ítéli a villában töltött időt, illetve hogy számított-e győzelemre. A lány őszintén válaszolt minden kérdésre. TV + SztárokOrigoVV Soma nem akarja letenni az érettségithttp://www.life.hu/sztarok/20161212-vv-soma-megnyerte-a-versenyt-de-megsem-tanul.htmlA fiú igen nagy fölénnyel nyerte meg a Való Világ 8. szériájának végső párbaját. Ezzel kapcsolatban, és egyéb terveiről is Domszky László, a Life.hu riportere kérdezgette. TV + SztárokOrigoNagy Ervin letépte a nadrágját http://www.life.hu/sztarok/20161212-nagy-ervin-tancolt-es-tatogott-egy-kicsi-bokszer-alsoban-dogos-tanc.htmlA színész még a nadrágjától is megszabadult a PlayBack Párbaj produkciójában. Nézd meg Ervint LMFAO-ként! TV + SztárokOrigoKlapka György képtelen meglátogatni Mary Zsuzsi sírjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161212-klapka-gyorgy-keptelen-meglatogatni-egykori-felesege-mary-zsuzsi-sirjat.htmlKlapka György annyira kötődik még mindig egykori szerelméhez, Mary Zsuzsihoz, hogy egyszerűen képtelen meglátogatni a legendás énekesnő síját. Idén karácsonykor lesz öt éve annak, hogy Mary Zsuzsi öngyilkos lett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.