Kim Kardashian adventi kisfilmben villantotta meg telt idomait

mell fehérnemű kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirablása óta nem nagyon mutatkozik Kim Kardashian sem a közösségi oldalakon, sem pedig a világhálón. Szerencsére azonban nem kell teljesen elbúcsúznunk tőle: egy adventi kisfilmben megvillantotta bájait.

Saját magát hibáztatta Kim Kardahsian azért, mert kirabolták Párizsban. Az átélt trauma hatására a valóságshow-sztár elhatározta, nem mutat annyit magából a jövőben a közösségi oldalakon, így talán nem lesz célpontja a támadásoknak. Sokáig valóban nélkülöznünk is kellett a posztjait, és azóta sem árasztja el fotóival az Instagramot, de néha tesz kivételt.

Kim Kardashian megvillantotta bájait Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Ezúttal a LOVE Magazine adventi kisfilmjében villogtatta meg bájait Kim Kardashian, Természetesen alig valamiben jelent meg a felvételen, csupán némi szőrme és dögös, csipke fehérnemű takarta a sztár dús kebleit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.