Ha a ruhád egy feltűnő, csillogó darab, akkor a sminkedet már érdemes egyszerűbbre hagyni, és nem a glitteres, ragyogó termékeket választani a sminkeléshez. Ehhez ad most tanácsot Larion Oscar. 

Kezdd a készülődést az arctisztítással, majd folytasd a körültekintő hidratálással. Fontos előkészíteni a bőrt ahhoz, hogy légiesen könnyed legyen majd a smink, ami fátyolként keretezi arcodat. Érdemes bőrtökéletesítő primert vagy báziskrémet használni.

Kezdd a készülődést az arctisztítássalForrás: Thinkstock

Ezután frissítsd fel a szem alatti területet korrektorral, majd egységesítsd bőrödet egy folyékony alapozóval. Krémpirosítóval élénkítsd az orcákat az egészségtől kicsattanó, természetes hatás eléréséhez. Finoman fixáld le porpúderrel, majd highlighttal emeld ki a szemzugot és az arccsontot.

Szemsminked színét igazíthatod a választott ruhád színéhez is, de ügyelj rá, hogy visszafogottabb árnyalatú legyen. A színt csak a mozgó szemhéjra satírozd szép átmenettel, majd húzz egy kifelé vastagodó cicás tusvonalat. Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki. Figyelj rá, hogy csomómentes és szépen ívelt legyen. Ajkad legyen ellenállhatatlanul szenvedélyes! Ideje elővenni a kedvenc piros ajakrúzsodat, ami pillanatok alatt ünnepélyesebbé teszi az alkalmat.

Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd kiForrás: Thinkstock
Egy kis kényeztetés neked is jár! Így hozd bomba formába az arcbőrödet az ünnepekre

Közelednek az ünnepek, az év legmeghittebb időszaka, amikor a lelkünket és a testünket is ünneplőbe öltöztetjük. De ne feledkezz meg a bőrödről sem, ami télen még több ápolást igényel.