Gerard Butler durva fotót posztolt

Forrás: AFP/Christopher Polk -
Gerard Butler fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos hollywoodi szívtipró elképesztő képet tett közzé közösségi oldalán...

A világ egyik legsármosabb hollywoodi szívtiprója ezúttal nem szexi pózba vágta magát és úgy posztolt közösségi oldalára, sokkal inkább meghökkentette rajongóit.

Több mint 20 évvel ezelőttről rakott ki egy fotót Gerard Butler, amin ő látható középen elválasztott frizurával és saját bevallása szerint egy 3 dolláros nylon ingben. Egy biztos mi így is imádjuk, de tény, hogy jól áll neki a kor.

Varga Viktor nem várja az ünnepekethttp://www.life.hu/sztarok/20161223-varga-viktor-iden-nem-szeret-a-karacsonyt.htmlIdén nem várja a karácsonyt Varga Viktor. Az ok pedig nagyon szomorú... TV + Sztárok--Kiderült, kivel bulizott Brad Pitt a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-brad-pitt-szuletesnapja-buli-baratok.htmlBrad Pitt december 18-án töltötte 53. életévét. Rendhagyó szülinapi bulit tartott... TV + Sztárok--Sebestyén Balázs beszólt Fördős Zénekhttp://www.life.hu/sztarok/20161220-sebestyen-balazs-beszolt-kollegajanak.htmlSebestyén Balázs Gyertek át! című műsorában nem kíméli a jelen lévő celebeket sem. Ezúttal Fördős Zének szólt be... TV + SztárokOrigoGonosz volt Gábor Zsazsa?http://www.life.hu/sztarok/20161223-gabor-zsazsa-szolgalo-gonosz-volt.htmlAaron Tonken, Gábor Zsazsa egykori szolgálója, a díva halála után kiteregette a szennyest... TV + Sztárok--Ez vár ránk 2017-ben!http://www.life.hu/sztarok/20161220-2017-jovo-evben-ez-var-rank.htmlMost kiderül, mit hoz majd a 2017-es esztendő... TV + SztárokOrigoKatalin hercegné szembeszállt Erzsébet királynővelhttp://www.life.hu/sztarok/20161220-katalin-hercegne-erzsebet-kiralyno-karacsonyi-vacsora.htmlKatalin hercegné nagyon szoros kapcsolatot ápol családjával, ám amióta Vilmos herceg felesége lett, nem töltheti együtt a karácsonyt szeretteivel. Ezúttal azonban a sarkára állt: otthon karácsonyozik a gyerekekkel és férjével. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.