György herceg karácsonykor is rövidnadrágban van

Forrás: NORTHFOTO -
fashion week karácsony ruha György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis herceg a tél közepén is rövidnadrágot viselt a kabátja alatt. Hiába, a protokollt nem lehet megszegni. 

Mint ismeretes, idén Vilmos herceg és családja komoly döntést hoztak. Katalinnal és a csemetékkel ugyanis távol maradtak a szokásos királyi karácsonyi ünnepségről, hogy a Middleton családdal töltsék az év legmeghittebb napjait. Bár más módon ünnepeltek, az öltözködési szokásokat így is betartották - írja a Harper's Bazaar.

Arriving at St Mark's Church in Berkshire #NEW #katemiddleton #princesscharlotte #princewilliam #princegeorge

The Cambridges (@charlottes.royal.family) által közzétett fénykép,

"Évekkel ezelőtt Vilmos és Harry is mindig rövidnadrágban volt látható, az időjárástól teljesen függetlenül. Sőt ugyanez igaz Károly hercegre is. A királyi családban a hosszúnadrágot tinédzserkorban kezdik el hordani a fiúk, előtte nem illik ilyen felnőttes öltözetet viselni" - mesélte a lapnak William Hanson, aki nagyon jól ismeri a család öltözködési szokásait. A szakértő hozzátette, hogy valószínűleg II. Erzsébet se örülne, ha hosszúnadrágban látná a dédunokáját.

Csillogásra fel! Őrületes partiruhák szilveszterrehttp://www.life.hu/trend/20161216-oruletes-partiruhak-szilveszterre.htmlSzilveszter éjszakája az évnek az az időszaka, amikor teljesen megőrülhetsz, és mindezt abszolút legálisan, sőt kötelezően. Egyben persze ez a csillogás és a dögös partiruhák ideje is. Mutatjuk, hogy milyen extrém flitteres, ragyogó ruhák közül válogathatsz most az üzletekben. TrendThinkstockÁlomestélyik a vörös szőnyegről! 2016 legmesésebb ruháihttp://www.life.hu/trend/20161219-alomestelyik-a-voros-szonyegrol-2016-legmesesebb-ruhai.html2016-ban sokkal többen hoztak szégyent a stílusra és a divatra, mint ahányan felmagasztalták. De azért voltak nagy divatpillanatok, és láttunk mesés estélyiket is a kifutón. Mutatjuk is a top 5 kedvencünket! TrendOrigoCsúnya lányokból lesznek az új modellekhttp://www.life.hu/trend/20161223-csunya-lanyokbol-faragnak-modelleket.htmlEz az új hullám. Kifejezetten csúnya lányokat alkalmaznak modellként, érdekes indokokra hivatkozva. TrendOrigoGerard Butler durva fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20161223-gerard-butler-megmutatta.htmlA sármos hollywoodi szívtipró elképesztő képet tett közzé közösségi oldalán... Trend--Előnytelen fotók Alessandra Ambrosio hátsójáról http://www.life.hu/trend/20161223-alessandra-ambrosio-foto-nem-annyira-szexi-kozelrol-a-modell.htmlBár a 35 éves sztár az egyik leghíresebb Victoria's Secret-angyal, a legfrisebb róla készült fotók alapján már ő sem olyan szexi, mint régen. TrendOrigoTolvai Reni csipkében fotózkodott: felháborodtak a követők! http://www.life.hu/trend/20161225-tolvai-reni-karacsonyi-foto-melltartoban-varja-a-karacsonyt.htmlBár a 25 éves énekesnő csak egy szexi fotót osztott meg a követőivel, nem várt reakciókat kapott. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.