Szuper jól néz ki a 60 éves Ábrahám Edit - Elárulta mi a titka

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Ábrahám Edit Barátok közt születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közel múltban ünnepelte 60. születésnapját Ábrahám Edit. Bár aki ezt nem tudja, az biztosan jóval fiatalabbnak gondolná a híres színésznőt. 

Ábrahám Edit december 26-án töltötte be 60. életévét, de szerencséjére ez egyáltalán nem látszik rajta. Edit úgy véli, hogy sok múlik a genetikán, amivel neki igen csak szerencséje van. De állítása szerint sokat tesz azért, hogy a szerencsés helyzetét mindig szinten tudja tartani.

Szigúran ügyel az életmódjára, a táplálkozásra, de nem csak külsőleg, hanem belsőleg is igyekszik friss maradni, amihez szerinte a tanulás a legrövdebb út.

"A fiatalság titka, hogy mindig újba fogjunk bele, mert az doppingol, löketet ad az agynak" - vallotta be a hot! Magazinnak adott interjújában.

Wow! Ábrahám Edit elárulta ragyogó külsejének titkát Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A Barátok közt egykori sztárja szerint a 60-as szám akkor is mérföldkő, ha az ember nem érzi magát annyinak. Ebben a korban az embernek már van tudása, tapasztalata, sok olyan értéke, melyet csak az idő haladásával tud megszerezni, nem tankönyvi, lexikális tudás:

"Mindennek két oldala van, a 60-as évszámnak is. Bölcsesség is jár a korral, ma már nem akarok mindenkinek megfelelni, nem vágyom rá, hogy mindenki szeressen" - folytatta a színésznő.

Pálmalevelek közt meztelenkedik Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20161229-szexi-fotot-posztolt-palvin-barbi.htmlBarbi legutóbbi fotózásáról kép került fel az Instagramra, melytől a követői teljesen elájultak. TrendOrigoExtrém partismink szilveszterrehttp://www.life.hu/trend/20161215-partismink-szilveszterre-larion-oscarol.htmlIdeje kipróbálni valami nagyon izgalmas sminket! Ha már szilveszter, akkor ragyogj ki a tömegből. Íme, Larion Oscar sminktippjei! TrendThinkstockGáspár Evelin vadmacskára sminkelte magáthttp://www.life.hu/trend/20161229-gaspar-evelin-egyre-dogosebb.htmlGáspár Evelin ultra dögös sminkben pózolt. TrendOrigoEmily Ratajkowski csupán egy szemüvegben pózolhttp://www.life.hu/trend/20161229-emily-ratajkowski-ismet-meztelen.htmlEmily Ratajkowsni attól híres, hogy előszeretettel dobja le a textilt és mutatja meg a világnak formás idomait. Így év végén ismét borzolja a kedélyeket... TrendOrigoVajna Timi szexi kókuszokat villantotthttp://www.life.hu/trend/20161228-vajna-timi-megmutatta-vakacio.htmlVajna Timiről tudjuk, hogy jelenleg a Maldív-szigeteken piheni ki az év fáradalmait. Ezúttal viszont nem akármilyet villantott... TrendOrigoA tökéletlenség vonzásában - Divatikonok, akikre 2016-ban figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20161213-divatikonok-akikre-2016ban-figyeltunk-fel.htmlA szépség nem mindig a tökéletességről szól. Sőt, gyakran a tökéletlenségben, az asszimetrikusban, a szokatlanságban sokkal nagyobb gyünyörűséget jelenthet esztétikumot keresni. Nem mondhatóak abszolút tökéletes szépségnek azok a lányok sem, akikre idén divatikonként figyeltünk fel, de annál több izgalmat tartogat a külsejük és a szemléletmódjuk is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.