A közel múltban ünnepelte 60. születésnapját Ábrahám Edit. Bár aki ezt nem tudja, az biztosan jóval fiatalabbnak gondolná a híres színésznőt. 

Ábrahám Edit december 26-án töltötte be 60. életévét, de szerencséjére ez egyáltalán nem látszik rajta. Edit úgy véli, hogy sok múlik a genetikán, amivel neki igen csak szerencséje van. De állítása szerint sokat tesz azért, hogy a szerencsés helyzetét mindig szinten tudja tartani. 

Szigúran ügyel az életmódjára, a táplálkozásra, de nem csak külsőleg, hanem belsőleg is igyekszik friss maradni, amihez szerinte a tanulás a legrövdebb út. 

"A fiatalság titka, hogy mindig újba fogjunk bele, mert az doppingol, löketet ad az agynak" - vallotta be a hot! Magazinnak adott interjújában. 

Wow! Ábrahám Edit elárulta ragyogó külsejének titkátFotó: RTL Klub/Sajtóklub

A Barátok közt egykori sztárja szerint a 60-as szám akkor is mérföldkő, ha az ember nem érzi magát annyinak. Ebben a korban az embernek már van tudása, tapasztalata, sok olyan értéke, melyet csak az idő haladásával tud megszerezni, nem tankönyvi, lexikális tudás:

"Mindennek két oldala van, a 60-as évszámnak is. Bölcsesség is jár a korral, ma már nem akarok mindenkinek megfelelni, nem vágyom rá, hogy mindenki szeressen" - folytatta a színésznő