Nincs annál cikibb a vörös szőnyeges eseményeken, mint amikor két sztár ugyanabba a ruhába bújik. Szerencsére ez csak ritkán fordul elő, de azért sokszor látunk egyforma darabot a sztárokon, csak éppen nem ugyanazon eseményen viselik. Így alkalmunk nyílik rá, hogy megnézzük, kinek áll jobban ugyanaz a ruha. 

Kate Moss vagy Shakira

Kate Moss pár évvel ezelőtt viselte feketében ezt a testhezálló miniruhát, Shakira pedig év végén, az új parfümjének bemutatóján viselte ugyanazt kék színben.

Kate Moss és ShakiraForrás: Northfoto

Heidi Klum vagy Taylor Swift

Heidi Klum az év végén, Miamiban partizott ebben a fekete csillogó overallban, Taylor Swift pedig még áprilisban az iHeartRadio Music Awardson vette fel egy méretes övvel kiegészítve.

Heidi Klum és Taylor SwiftForrás: Northfoto, AFP

Jessica Hart vagy Lady Gaga

Jessica Hart a Met-gálán, Lady Gaga pedig az év végi Victoria's Secret-show-n viselte ezt a bordó csipkeruhát. Lady Gagán jobban szerettük a másik ruhát azon az estén, és Jessica Hart mellett szól az is, hogy derékra húzta a szoknyát.

Jessica Hart és Lady GagaForrás: AFP

Camilla Belle vagy Miley Cyrus

Camilla Belle színésznő a konszolidáltabb, míg Miley Cyrus a punkosabb módját mutatta be annak, hogyan lehet viselni ugyanazt a cseresznyés pulóvert. Mindkettejüknek sikerült a saját stílusára szabni.

Camilla Belle és Miley CyrusForrás: Northfoto

Kourtney Kardashian vagy Zoey Deutch

Megint csak két teljesen különböző értelmezést láthatunk Kourtney Kardashiantól és Zoey Deutchtól. Előbbi egy afterpartin laza, tengerparti sétára alkalmas szetté csúfította ezt a gyönyörű szoknyát, míg Zoey Deutch arany felsővel tette igazán fenségessé és a vörös szőnyegre valóvá ezt a csodás darabot.

Kourtney Kardashian és Zoey DeutchForrás: Northfoto, AFP