Most már bátran kijelenthetjük, hogy 2016 a családbővítés éve volt a sztárvilágban. Nem elég, hogy tömérdek celebgyerek látta meg tavaly a napvilágot, jó néhányan voltak, akik a várva várt gólyahírt osztották meg rajongóikkal.  

Pink és Carey Hart

Pink és férje, Carey Hart 2016 novemberében jelentették be, hogy ismét bővül családjuk: az énekesnő a második gyermekét hordja a szíve alatt. A házaspárnak már van egy ötéves kislánya, aki mellé mindenképpen szerettek volna egy kis testvért.  

Carey Hart, a kis Willow Sage Hart és PinkForrás: AFP/Frederick M. Brown

Geri Halliwell és Christian Horner

Az egykori Spice Girl 44 évesen másodszor néz anyai örömök elé. Az angol énekesnő 2015-ben ment hozzá Christian Horner Forma–1-es csapatfőnökhöz. A pár korábban az örökbefogadáson is gondolkodott, szerelmüket végül mégis egy közös gyermekkel pecsételték meg.

Szépen kerekedik az a pocak – Geri Halliwell a férjével, Christian HornerrelForrás: AFP/Adrian Dennis

Katherine Heigl és Josh Kelley

Tavaly júniusban szivárgott ki a hír, miszerint a szőke színésznő első babáját várja. Heigl és férje évekkel ezelőtt már örökbe fogadott két gyerkőcöt, a most hétéves Naleigh-t és a most négyéves Adalaide-et, nem volt ugyanis valószínű, hogy a színésznő valaha is teherbe tud majd esni. Most mégis csoda történt.

Katherine Heigl a párjával, Josh Kelley-vel 2016 nyarán (balra), és örökbe fogadott gyermekeivel novemberben (jobbra)Forrás: AFP, Northfoto

Marion Cotillard és Guillaume Canet

A francia színésznőt egy igen kínos szituáció bírta rá a vallomásra, vagyis arra, hogy bejelentse terhességét. A Brad Pitt–Angelina Jolie-válás kirobbanásakor ugyanis mindenki Marion Cotillard-ra kezdett mutogatni, mondván, hogy biztos a gyönyörű színésznő csavarta el Pitt fejét a Five Seconds of Silence című film forgatásán. Colillard ezek után Instagram-oldalára írt ki egy nyilatkozatot, amelyben egyrészt kijelentette, hogy ez az első és utolsó alkalom, hogy reagál a vádaskodásra, ami lassan már a családjára is kihatással van, másrészt hangsúlyozta, mennyire és milyen régóta szereti a férjét, aki amellett, hogy a szerelme, a legjobb barátja is.

Ő az első gyerekem apja, és azé a gyermeké is, akit jelen pillanatban várunk. Üzenem a gyűlölködőknek és azoknak, akik ilyen gyorsan képesek ítélkezni mások felett, hogy remélem, mihamarabb összeszedik magukat.

Marion Cotillard és Guillaume Canet – a színésznő itt még nagy kabát mögött rejtegette gömbölyödő hasátForrás: AFP/Christophe Archambault