Még az újév előtt érte hatalmas öröm Csemer Bogiékat: december 30-án megszületett az első gyermekük. Kislányuk a Lenke nevet kapta, az énekesnő pedig már közzé is tette az első fotót csemetéjéről.

Csemer Bogi karácsonykor még hatalmas pocakkal pózolt a fenyőfa mellett, akkor még ő sem tudta, hogy nemsokára megszületik első gyermeke. Boggie ezután eltűnt a közösségi oldalakról, de nemrég az is kiderült, hogy miért: az énekesnő december 30-án életet adott kislányának. Néhány nappal később Facebook-oldalán tudatta rajongóival az örömhírt, és egy fotót is mutatott újszülött gyermekéről.

Bogi kislánya a Lenke nevet kaptaFotó: Margitay Klára/Life.hu

Megtudhattuk, hogy Csemer Bogi kislánya a Lenke nevet kapta, és 3550 grammal valamint 54 centiméterrel látta meg a napvilágot. "December 30-án megszületett Lenke kislányom 3550 grammal és 54 cm-mel. Olyan mosolyogva és annyira sok hajjal jött világra mint amilyennek elképzeltük. Egy igazi tündér. Imádnivaló. Hát ezért nem tudtam Nektek Boldog Új Évet kívánni. Most pótlom, ezzel az örömhírrel" - írta az énekesnő a képhez.