Hallani sem akar újszülött fiáról Mick Jagger

Forrás: AFP/Yamil Lage -
kisbaba Mick Jagger gyerek Melanie Hamrick
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 73 éves Mick Jagger előre szólt 30 éves partnerének, Melanie Hamricknak, hogy nem akarja magát elkötelezni mellette, és gyereket sem szeretne. A zenész szerint a nő nem tartotta magát az egyezséghez, ezért hallani sem akar újszülött fiáról.

Deveraux Octavian Basil Jagger a zenész nyolcadik gyermeke, és úgy néz ki, nem fogja megismerni az édesapját. Jagger gondoskodik a kicsiről, a nevére vette, az anyagiak terén mindent megad neki, de kapcsolatot nem szeretne vele – írja a Best magazin.

Mick Jagger nem akart már gyereket Forrás: AFP/Yamil Lage

A zenész nagyobb gyerekei azonban nem tartják helyesnek apjuk viselkedését, ezért felkarolták a kicsit, nem hagyják egyedül az újdonsült anyukát. Jagger 32 éves lánya, Lizzy volt az, aki az első képet megmutatta a babáról. A képhez azt írta, nagyon büszke a kisöccsére.

Bodri Kriszta bevallotta: sokat tanult a szexről 30 évvel idősebb párjátólhttp://www.life.hu/csalad/20170106-bodri-krisztina-jobb-szereto-lett-seffer-istvannak-koszonhetoen.htmlBodri Kriszta és Seffer István boldogságban élnek, nemsokára megszületik második közös gyermekük is. Nem zavarja őket, hogy mit gondol a világ a nagy korkülönbséggel járó kapcsolatukról. CsaládOrigoOszter Alexandra: "Jöhet egy kistestvér a fiamnak"http://www.life.hu/csalad/20170106-oszter-alexandra-gyermeket-szeretne-igy-gondolkozik-a-csaladrol.htmlMióta a színésznő Székesfehérvárra költözött, nagyon keveset hall a családja körüli botrányokról. Nem is bánja, hiszen "új családja" minden idejét leköti. Család--Akik 2016-ban közölték a nagy hírt – Babavárás a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20170104-2016-nagy-babavaras-eve-terhes-sztarok.htmlMost már bátran kijelenthetjük, hogy 2016 a családbővítés éve volt a sztárvilágban. Nem elég, hogy tömérdek celebgyerek látta meg tavaly a napvilágot, jó néhányan voltak, akik a várva várt gólyahírt osztották meg rajongóikkal. CsaládOrigoKirály Linda nemsokára visszatér Amerikába: ott fog babáznihttp://www.life.hu/csalad/20170105-kiraly-linda-kiutazik-amerikaba-occsehez.htmlHosszú idő után először fordult elő, hogy nem karácsonyozott együtt a Király család. Linda és Viktor testvére, Ben ugyanis Amerikában maradt. Mivel hamarosan apai örömök elé néz, érthető, hogy nem vállalták a hosszú utat, inkább Lindáék utaznak ki hozzájuk hamarosan. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo16 órán keresztül vajúdott Boggie a szülőszobánhttp://www.life.hu/csalad/20170105-csemer-bogi-kislanya-16-ora-vajudas-utan-szuletett.htmlA fiatal énekesnő 2016 utolsó napjaiban adott életet kislányának, de a kicsi nem akart egyhamar kijönni édesanyja pocakjából. Család--Iszak Eszternek is nehéz gyerekkora volt: “Nem volt egyszerű a helyzetünk”http://www.life.hu/csalad/20170105-iszak-eszter-nehez-gyermekkorarol-vallott.htmlIszak Eszter előszeretettel segít a rászorulókon, nemcsak azért, mert hatalmas szíve van, hanem azért is, mert az ő gyerekkora sem volt egyszerű. Édesanyja egyedül nevelte őket, és bizony soha nem dúskáltak a pénzben. CsaládFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.