Vajna Timi a Golden Globe vörös szőnyegén mutatta meg dekoltázsát

Vajna Timi Golden Globe 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi természetesen a helyszínen izgulta végig a 74. Golden Globe-gálát. Andy Vajna felesége csodálatos ruhát választott a nagy eseményre: nem kis dekoltázzsal vonult végig a vörös szőnyegen.

Természetesen Vajna Timi sem maradt ki a tévés és filmes díjátadó gáláról. Az idei Golden Globe-on Andy Vajnával együtt vettek részt, és Timi előszeretettel mutatta meg rajongóinak a legfontosabb pillanatokat, mint például a saját bevonulását. Gyönyörű ruhában lépett a vörös szőnyegre, és az is látszott rajta, hogy nagyon élvezi a kitüntetett figyelmet: nem győzött forogni a földig érő estélyiben.

Timi tudósítása szerencsére nem merült ki ennyiben: élő bejelentkezésekkel szórakoztatta a követőit. Megmutatta például, hogyan interjúvolják a férjét és a többi sztárt a vörös szőnyegen.

Természetesen a ruhája nem egy hétköznapi kreáció volt. Egyenesen a híres tervezőtől, Lanvintól választott outfitet. Estélyi ruháját számtalan apró kő díszítette, melyeket közelről is megmutatott.

I love the details of the dress @lanvinofficial #lanvin @goldenglobes #goldenglobes

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

De a benti buliról is mutatott felvételeket.

Stílusmustra a Golden Globe vörös szőnyegéről

A vasárnap esti Golden Globe-gálán mindenki ott volt, aki számít. A vörös szőnyegen sokan a legjobb formájukat hozták, néhányan viszont durván elbuktak.
A legstílusosabb sztárpárok a Golden Globe vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170109-a-golden-globe-legstilusosabb-sztarparjai.htmlA helyi idő szerint hétfőn éjjel tartott Golden Globe-gálára sokan a szerelmükkel, házastársukkal érkeztek. Nézzük, kik voltak a legédesebben turbékoló és legstílusosabb álompárok a vörös szőnyegen. Trend--Csokornyakkendők éjszakája - Pasimustra a Golden Globe-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170109-pasimustra-a-golden-globe-galarol.htmlÖltönyös pasikból sem volt hiány a Golden Globe vörös szőnyegén. Extrém megoldásokat viszont most nem nagyon láttunk, mindenki inkább a klasszikus eleganciára szavazott és persze a csokornyakkendőre. Trend--Leszbicsók csattant a Golden Globe vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/intim/20170109-sarah-paulson-leszikus-szineszno-csokolozott-a-golden-globeon.htmlNem titok, hogy a 42 éves Emmy-díjas amerikai színésznő, Sarah Paulson a nőkhöz vonzódik. A színésznő nem titkolja másságát, ezúttal is szerelmével lépett a Golden Globe vörös szőnyegére. Intim--Íme a Golden Globe-gála keblei: Dekoltázsok a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/intim/20170109-golden-globe-mellek-es-dekoltazsok-a-voros-szonyegrol.htmlMíg a nők Ryan Reynoldstól és Ryan Goslingtól olvadozhattak a Golden Globe-gálán, addig az uraknak is volt néznivaló. Intim--Végre! Megvannak a 2017-es év Golden Globe nyerteseihttp://www.life.hu/sztarok/20170108-kiderult-kik-voltak-a-legjobban-az-iden-a-golden-globe-on.htmlIdén is megrendezésre került az évente zajló Golden Globe filmes és tévés díjátadó gála. Az Oscar-díj előszobájának is nevezett rangos eseményen a sztárvilág színe-java is megmutatta magát. De most koncentráljunk a főszereplőkre, a 2017-es év nyerteseire. TV + Sztárok--Meryl Streep kapta a Golden Globe életműdíjat- elsöprő sikert aratott beszédévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170108-meryl-streep-eletmudijat-kapott-a-golden-globe-on.htmlA 74. Golden Globe díjátadó gálán Meryl Streep kapta a Cecil B. DeMille filmrendezőről elnevezett életműdíjat. A színésznő szokásához híven ismét lélegzelállítóan szép volt és elképesztő köszönőbeszédet mondott... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.