Vajna Timi természetesen a helyszínen izgulta végig a 74. Golden Globe-gálát. Andy Vajna felesége csodálatos ruhát választott a nagy eseményre: nem kis dekoltázzsal vonult végig a vörös szőnyegen.

Természetesen Vajna Timi sem maradt ki a tévés és filmes díjátadó gáláról. Az idei Golden Globe-on Andy Vajnával együtt vettek részt, és Timi előszeretettel mutatta meg rajongóinak a legfontosabb pillanatokat, mint például a saját bevonulását. Gyönyörű ruhában lépett a vörös szőnyegre, és az is látszott rajta, hogy nagyon élvezi a kitüntetett figyelmet: nem győzött forogni a földig érő estélyiben. 

Timi tudósítása szerencsére nem merült ki ennyiben: élő bejelentkezésekkel szórakoztatta a követőit. Megmutatta például, hogyan interjúvolják a férjét és a többi sztárt a vörös szőnyegen. 

Természetesen a ruhája nem egy hétköznapi kreáció volt. Egyenesen a híres tervezőtől, Lanvintól választott outfitet. Estélyi ruháját számtalan apró kő díszítette, melyeket közelről is megmutatott. 

I love the details of the dress @lanvinofficial #lanvin @goldenglobes #goldenglobes

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

De a benti buliról is mutatott felvételeket. 

Stílusmustra a Golden Globe vörös szőnyegéről
A vasárnap esti Golden Globe-gálán mindenki ott volt, aki számít. A vörös szőnyegen sokan a legjobb formájukat hozták, néhányan viszont durván elbuktak.