Végre! Megvannak a 2017-es év Golden Globe nyertesei

nyertes Golden Globe-díj Golden Globe-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén is megrendezésre került az évente zajló Golden Globe filmes és tévés díjátadó gála. Az Oscar-díj előszobájának is nevezett rangos eseményen a sztárvilág színe-java is megmutatta magát. De most koncentráljunk a főszereplőkre, a 2017-es év nyerteseire.

A 2017-es évben is 25 kategóriában díjazták a világ filmes szakmájának legjavát, a Golden Globe díjátadón. Ahogy azt a Life.hu is megírta, idén is a legjobbak mérettethették meg magukat. A Holdfény és az Amerikai álom több kategóriában is jelölve volt, nem is csoda, hogy a legtöbbjüket bezsebelte.

Azt mondják, aki a Golden Globe-ot megnyeri, nagy eséllyel számíthat az Oscar- díjra is. Ez alól szegény Leonardo DiCaprio a kivétel, aki bár többször megnyerte az Aranyglóbuszt, a várva várt Oscar aranyszobrocskát csak 2016-ban vehette át először.

Golden Globe 2017 / AFP PHOTO / ROBYN BECK Forrás: AFP/Robyn Beck

Nézzük, kik nyerték az idei Aranyglóbusz díjakat, kategóriák szerint:

Legjobb tévéfilm vagy minisorozat

American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy (FX)

Legjobb sorozat (dráma)

The Crown

Legjobb sorozat (vígjáték/musical)

Atlanta (FX)

Legjobb színész (sorozat, tévéfilm vagy minisorozat)

Tom Hiddleston, "The Night Manager" (AMC)

Legjobb színésznő (sorozat, tévéfilm vagy minisorozat)

Sarah Paulson, "American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy" (FX)

Legjobb színész (drámasorozat)

Billy Bob Thornton, "Goliath" (Amazon)

Legjobb színésznő (drámasorozat)

Claire Foy, "The Crown" (Netflix)

Legjobb színész (vígjátéksorozat)

Donald Glover, "Atlanta" (FX)

Legjobb színésznő (vígjátéksorozat)

Tracee Ellis Ross, "Feketék fehéren" (ABC)

Legjobb női mellékszereplő (sorozat, tévéfilm vagy minisorozat)

Olivia Colman, "The Night Manager" (AMC)

Legjobb férfi mellékszereplő (sorozat, tévéfilm vagy minisorozat)

Hugh Laurie (The Night Manager)

Legjobb idegen nyelvű film

Elle- Franciaország

Legjobb film (dráma)

Moonlight

Legjobb film (vígjáték/musical)

Kaliforniai álom

Kaliforniai álom, La La Land Forrás: Freeman Film

Legjobb rendező

Damien Chazelle - Kaliforniai álom

Legjobb forgatókönyv

Kaliforniai álom

Legjobb színész (dráma)

Casey Affleck, Manchester by the Sea

Legjobb színésznő (dráma)

Isabelle Huppert, Elle

Legjobb színész (vígjáték/musical)

Ryan Gosling, Kaliforniai álom

Ryan Gosling Forrás: AFP

Legjobb színésznő (vígjáték/musical)

Emma Stone - Kaliforniai álom

Legjobb férfi mellékszereplő

Aaron Taylor-Johnson, Nocturnal Animals

Legjobb női mellékszereplő

Viola Davis, Fences

Legjobb animációs film

Zootropolis – Állati nagy balhé

Legjobb filmzene

Kaliforniai álom

Legjobb betétdal

City of Stars – Kaliforniai álom

A Kaliforniai álom két főszereplője, Ryan Gosling és Emma Stone a film író rendezőjével, Damien Chazelle-lel a 2017-es Golden Globe-gálán Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez
Botrány! Kizárták a jelöltek közül A Dal egyik indulóját - forrnak az indulatokhttp://www.life.hu/sztarok/20170106-kizartak-a-dal-egyik-indulojat-szabyest.htmlBotrány A dal című műsor házatáján! Kizárták az indulók közül Szabyestet. A Life.hu riporterének kamerái előtt mondta el véleményét, elég indulatosan. TV + SztárokOrigoKim Kardashian visszatérthttp://www.life.hu/sztarok/20170106-kim-kardasian-ujra-a-nyeregben-foto-bizonyitja.htmlKim Kardsashiant a párizsi divathéten kirabolták és megkötözték saját lakosztályában, valamint több miliós értékeket vittek el tőle. A világsztár azóta visszavonultan él, a nyilvánosságot teljesen kizárva. Most viszont úgy néz ki, megtört a jég és a celebdíva ismét nyeregben van: több képet is közzétett közösségi oldalán.TV + Sztárok--Elképesztően dögös frizurára váltott Zséda- fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170106-uj-kulso-zseda-gondor-hajjal-pozolt.htmlBátran kijelenthetjük, hogy az ország egyik legszexibb dívája a folyton megújúló és dögös énekesnő, Zséda. Ezúttal viszont teljesen átalakult, alig ismertünk rá. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA TV2 sztárjának egója nem ismer határokat – Megint kiverte a biztosítékot!http://www.life.hu/sztarok/20170104-berki-kijelentesen-kiakadtak-az-emberek.htmlBerki Krisztián megszámlálhatatlanul sokszor kiverte már a biztosítékot az embereknél. Néha még azok is kiakadnak rajta, akik egyébként rajonganak érte. Ezúttal is túl messzire ment... TV + SztárokOrigoMeghalt Klapka Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-meghalt-klapka-gyorgy-88-eves-volt.htmlNéhány nappal születésnapja után otthonában hunyt el Klapka György. TV + Sztárok--Íme, az első közös fotó Cserpes Lauráról és Gyurta Danirólhttp://www.life.hu/sztarok/20161229-itt-az-elso-foto-gyurta-danirol-es-cserpes-laurarol.htmlCserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolata egy ideje már nyílt titok, ám a szerelmesek eddig csak szűkszavúan nyilatkoztak bimbózó románcukról. Ezúttal viszont megerősítették, hogy ők bizony egy párt alkotnak, és nagyon boldogok. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.