A Golden Globe-gála csodás ruhái után, habár azért ott is voltak kivételek, rossz volt látni a rengeteg rosszul felöltözött celebet. Ezen a héten még Susan Sarandon is nagy csalódást okozott. Mutatjuk a részleteket!

Feketék

A héten túlnyomó többségben voltak a fekete szettek. Két kedvencünk Cindy Crawford és Dakota Fanning ruhái voltak. Utóbbira különösen érdemes ráközelíteni, hogy jobban láthassuk a csodálatos részleteket.

Cindy Crawford, Dakota FanningForrás: AFP, Northfoto

Aszimmetria

Janelle Monáe és Sienna Miller is az aszimmetrikus szabásra szavaztak ezen a héten. Az énekesnő múlt héten az egyik kedvencünk volt monokróm ruháival, ezen a héten nem nagyon jött be a választása. Sienna Miller ruhája ízlésesebb volt, de talán az sem az igazi. Szerintetek? 

Sienna Miller, Janelle MonaeForrás: AFP

A hét legrosszabbjai

Susan Sarandonról mindig szuperlatívuszokban beszélünk. Imádjuk a gondolkodásmódját és fiatalos stílusát. Most viszont több eleganciára lett volna szüksége, mert ez a pizsamaszerű nadrágkosztüm, a cipő és a felpolcolt cicik sem hozták a tőle megszokott színvonalat. A Kyle Jenner által viselt ruhát már korábban is kritizáltuk, csak akkor testvére, Kourtney viselte ugyanezt feketében. Még a 2016-os év legrosszabb ruhái közé is beválogattuk.

Susan Sarandon, Kylie JennerForrás: AFP

Pasimustra

A hét két legvagányabb pasija Tom Hardy és Michael Keaton voltak. Előbbi egy indigókék öltönyt viselt, utóbbi pedig a fiatalokat megszégyenítő lazasággal pózolt a vörös szőnyegen. Imádtuk!

Tom Hardy, Michael KeatonForrás: Northfoto, AFP