Gazdagok, szépek és sikeresek, egy világ hever a lábaik előtt – nem is gondolnád róluk, hogy gyerekkorukban az iskolatársaik terrorizálták őket. Bizony, a legnagyobb világsztároknak is meg kellett küzdeniük az iskolai zaklatással, de volt, aki a gyerekkori sérelmeiből merített erőt későbbi sikeres karrierjéhez.

 Megan Fox

Megan Fox azt mesélte, hogy iskolatársai folytonos zaklatása miatt számára egy örökkévalóságnak tűnt a gimnázium. 

Megan FoxForrás: AFP

Christian Bale

Christian Bale 13 évesen kezdett színészkedni. Osztálytársai valószínűleg nem tudták elviselni a sikereit, ezért rendszeresen megverték és zaklatták.

Christian BaleForrás: AFP

Mila Kunis

Mila Kunist a "vicces ábrázata" miatt csúfolták az iskolában. Érzéki vastag szájába és nagy, barna szemeibe rajongók milliói szerettek bele, gyerekként azonban pont ezek miatt az adottságai miatt cikizték a többiek. 

Mila KunisForrás: AFP

Rihanna

Rihanna azt mesélte, hogy iskolatársai a bőrszíne és túl kicsi mellei miatt is csúfolták. Ám ő ezekből a bántásokból építkezni próbált, hálás is ezekért a harcokért, mert erősebb lett tőlük.

Rihanna

Jessica Alba

Hihetetlen, de igaz. A gyönyörű színésznőt gyerekkorában a külseje miatt bántották. A színésznő azt mesélte, a gyerekek a kiálló fogai és az ügyetlensége miatt pécézték ki és terrorizálták. 

Jessica AlbaForrás: AFP
Fotó: Margitay Klára/Life.hu
A te gyereked mit csinál a neten? Lehet, hogy éppen másokat zaklat?

Egy nyolcéves kisgyereknek általában már ott lapul az okostelefon a zsebében. A mobilját pedig a legkevésbé telefonálásra használja: csetel, szelfizik, lájkokat gyűjt – vagy éppen más gyerekeket terrorizál. Magyarországon az elmúlt hónapokban minden harmadik fiatalt zaklattak a kortársai, amiről az esetek többségében a szüleiknek fogalmuk sem volt. És talán a mai napig sincs. Dr. Kósa Évával készült interjúnkat itt olvashatod el.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence zaklatása odáig fajult, hogy a színésznő még iskolát is váltott, hogy megszabaduljon az őt bántó gonosz lányoktól.

Jennifer LawrenceForrás: AFP/Valerie Macon

Miley Cyrus

Miley Cyrust úgy utálták az iskolatárai, hogy még egy lányokból álló csoport is alakult ellene, Anti-Miley Club néven. 

Miley CyrusForrás: AFP

Taylor Swift

Taylor Swift úgy nyilatkozott, hogy az iskolai zaklatás hatására kezdett el dalokat írni. 

Taylor SwiftForrás: AFP/Robyn Beck

Tom Cruise

Tom Cruise-nak olvasási nehézségei voltak, emiatt vált piszkálódó osztálytársai céltáblájává. 

Tom CruiseForrás: AFP

Madonna

Madonna azt mesélte, hogy a fiúk az iskolájából "szőrös szörnynek" csúfolták, ő pedig, hogy fellázadjon zaklatói ellen, leborotválta a hónalját. 

MadonnaForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres