Nyilvánosan csókolta szájon unokáját Bangó Margit

Forrás: TV2/Édes Élet -
csók szeretet Bangó Margit Bangó Tina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margit kiverte a biztosítékot rajongói között. Sokak szerint elvetette a sulykot a művésznő.

Bangó Margit számára a család mindig is első helyen volt, főleg az unokája, akit rajongásig szeret. Pedig nem mindennapi körülmények között vált Margit nagymamává: az énekesnő lánya ugyanis

elszerette Margit akkori férjét,

és az ő kettejük szerelméből született a most 35 éves Tina.

A 66 éves előadóművész azonban ezt sosem éreztette Tinával, sőt egyenesen a szárnyai alá vette, terelgette az útját, nemrég pedig egy családi házzal ajándékozta meg őket. A fiatalok álma ezzel végre beteljesült, Tina pedig örök hálával és tisztelettel gondol nagyanyjára.

Ez nem roma szokás. Szeretjük egymást, így fejezzük ki. Forrás: TV2/Édes Élet

Szeretetüket nem félnek kimutatni, de a rajongók szerint olykor már túlzásba viszik. Sokan kiakadtak, mikor Margit és Tina

nyilvánosan szájon csókolták egymást.

A közvélemény szerint ez még egy kisgyerekkel szemben is elfogadhatatlan, főleg nem felnőttek esetében.

"Ez nem roma szokás. Szeretjük egymást, így fejezzük ki. Nincs ebben semmi különös, semmi megvetnivaló. Kiskorom óta így puszilunk. Akit szeretünk, annak a szájára adunk puszit. Akkor is így fogjuk csinálni, ha már száz-évesek leszünk" - jelentette ki Tina a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.