Bangó Margit Bangó Tina Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Tinával madarat lehet fogatni, hiszen teljesült a legnagyobb vágya: megkapta álmai házát. 

Bangó Margit jóvoltából Tina megvehette családjának azt a családi házat, amiről a nő idáig csak álmodozott. A Kossuth-díjas énekesnőnek volt egy szeretett velencei nyaralója. Egy csipetnyi paradicsom, ahová jó volt elmenekülni a hétköznapok zsúfolt forgatagából. Margit ezt az ingatlant adta el azért, hogy segíthesse unokáját, hogy teljesíthesse a vágyait.

"Volt sírás, kézcsók, ölelés, szétrágták a húsomat!" - mesélte nevetve Margit a Blikknek.

Bangó Margit eladta a nyaralóját, hogy házat vehessen az unokájának Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A 66 éves sztár mostanáig egy háztartásban élt Tinával, Emilioval és a gyermekükkel, Vivivel. Most azonban, hogy külön költöznek, Margit azt tervezi, hogy hozzájuk fog átjárni kertészkedni, ott majd kiéli a növények iránt érzett szeretetét.

"A szülő, nagyszülő, ha már meghalt, nem láthatja a gyerekek örömét, pedig ezt megélni mindennél többet ér. Mondtam nekik, idén senki nem kap semmit, aztán mégis szép nagy karácsonyi ajándék lett! Majd gondozom náluk a kertet, ott is kiélhetem a virágmániám. Főkertész leszek!" - folytatta az énekesnő.

Tina Emilio kedvese Forrás: Facebook/Mokka

Tina elképesztően hálás a nagyanyja nemes cselekedetéért. Úgy gondolja, hogy kevesen lettek volna ilyen önfeláldozóak az ő helyében. Igyekszik ennek méltóan viselkedni, hogy a nyaraló emléke ne a semmibe szálljon el, hanem egy új család, új otthonában élhessen tovább. Tina attól is nagyon boldog, hogy végre sikerült megküzdenie a kilókkal, és újra szépnek láthatja magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.