Király Viktor kétlaki életet él, New York a második otthona. A zenész nemsokára ismét kiutazik, nem kevés ideig tartózkodik majd a tengerentúlon. Barátnője azonban nem tart majd vele, hónapokig nagyon távol lesznek egymástól.

Több oka is van arra Király Viktornak, hogy ismét maga mögött hagyja Magyarországot. Az énekesnek New York egyébként is a második otthona, így nem esik nehezére hátrahagyni mindent, és kiutazni. Most azonban egy különleges  családi ügy miatt is utazik: hamarosan megszületik ikertestvérének a gyermeke.

Király Viktor hosszú időre Amerikába teszi át székhelyétFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Komplex út elé nézek. Február végén születik meg az ikertestvérem kisfia, amin ott kell lennem és persze nemcsak nekem, hanem az egész családnak. Mindenki arra vár, hogy végre a világra jöjjön a kisbaba. Jó pár héttel az érkezése előtt kiutazunk, nehogy lemaradjunk róla. Szörnyen izgatottak vagyunk, a szüleim tűkön ülnek már, mégiscsak ő lesz az első unoka a családban" - mesélte Viktor a hot! Magazinnak, de nemcsak ezért kell kiutaznia. Sok fellépés is vár rá, ugyanis a kinti tehetségkutató óta sok felkérése érkezik. "Hihetetlen, hogy érdeklődnek irántam Amerikában! Persze nem vagyok egy szupersztár, és szeretném hangsúlyozni, hogy a külföldi karrierem elején tartok, de van ok a bizakodásra" - mesélte Viktor, akinek barátnője itthon marad. Jó pár hónapig lesznek külön, de az énekes szerint ez nem lesz probléma. "Mindketten felmérjük, hogy mit jelent a másiknak a családja, a munkája, és amiben csak tudjuk, támogatjuk egymást. Nem lesz könnyű külön, de a kapcsolatunkat biztosan nem kezdi ki a távolság" - árulta el Viktor.