Péter Szabó Szilvi kislánya már most Máté Péter-rajongó

Forrás: Red Lemon Media -
baba Péter Szabó Szilvia Máté Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter Szabó Szilvi kislánya, a két hónapos Emma imádja, ha édesanyja énekel neki, és ha valamiért kicsit nyűgösebb az átlagosnál, a szokásos anyai praktikák mellett a zene nyugtatja meg leginkább. Szilvi már a baba sírásából tudja, mi lehet a baj, a hasfájást például a legjobban Máté Péter dalai csillapítják.

Péter Szabó Szilvi és kislánya teljesen egy hullámhosszon vannak. Szilvi elmondása szerint kissé aggódós természetét Emma átformálta, neki köszönhetően sokkal nyugodtabb, türelmesebb lett. Persze vannak időszakok, amikor nyűgösebb a pici, de a népszerű énekesnő gondos anyukaként ilyenkor is próbál minél hamarabb megoldást találni a problémára.

Péter Szabó Szilvi kislánya imádja a zenét Forrás: Red Lemon Media

Liptai Claudia vallomása: "Nagyon szerelmes vagyok"http://www.life.hu/csalad/20170113-liptai-claudia-vallomasa-a-babavaras-idoszakarol-es-pataki-adamrol.htmlLiptai Claudia élete, amióta megismerte párját és megszületett kisbabája, kerek és teljes. A magánéletéről egyébként nem sokat nyilatkozó műsorvezető most, babanaplójában, szívesen osztja élményeit, életét rajongóival. CsaládOrigoMegmutatta gyönyörű kislányát Völgyi Zsuzsihttp://www.life.hu/csalad/20170107-megmutatta-gyonyoru-kislanyat-volgyi-zsuzsi-az-anyamehben.htmlA modern technikának köszönhetően szinte még az arcvonásai is láthatóak Völgyi Zsuzsi babájának, aki még az anyaméhben van. De már nem sokáig, a Romantic énekesnője 10 hét múlva világra hozza első gyermekét. Család--Házassági szerződés dönt: így oszlik el a Hajdú–Sarka-vagyonhttp://www.life.hu/csalad/20170107-hajdu-peter-es-sarka-kata-vagyonelosztasa-hazassagi-szerzodes-szerint.htmlAz elmúlt héten Hajdú Péter és Sarka Kata válásával foglalkoztak a legtöbbet a bulvárlapok. Kiderült, a műsorvezető beadta a keresetet, és arról is pletykálnak, hogy mindketten új párra találtak. Mr. Frizbi arról beszélt, reméli, közös megegyezéssel válnak el, és azt is megemlítette, hogy a vagyonmegosztás a házassági szerződésükben leírtak alapján történik majd. Család--64 évesen szült gyereket ez a nőhttp://www.life.hu/csalad/20161231-64-evesen-szult-gyereket-ez-a-kinai-no.htmlMesterséges megtermékenyítéssel teherbe esett, majd egészséges fiút szült egy 64 éves kínai nő, miután meghalt egyetlen gyermeke. CsaládThinkstockBabát vár Farm Brigi - Farm Gergő az apahttp://www.life.hu/csalad/20161221-farm-brigi-babat-var-farm-gergotol.htmlEmlékeztek még Farm Brigi és Gergő kapcsolatára? A már többgyerekes anya és a hippiéletmódot folytató srác az RTL Klub valóságshow-jában jöttek össze. Ám a lány hamarabb kiesett, ami okozott egy kis zökkenőt: Gergő egy másik, még játékban lévő versenytársával bújt ágyba. A nézők egyébként ennek a "bakinak" tulajdonítják, hogy Gábor, és nem a hosszú hajú szépfiú nyerte meg a játékot. Brigi azonban megbocsátott, és most babát vár farmszerelmétől. CsaládOrigoEgyütt ünnepel Hajdú Péter és Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20161215-hajdu-peter-es-sarka-kata-egyutt-toltik-a-karacsonyt.htmlA hírek szerint Hajdú Péter a karácsonyt együtt tölti a feleségével és két gyerekükkel. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.