Larion Oscar sminkmester februárban az ártatlan külső titkát hozta el nektek! Olvassátok el a részleteket!

Az arctisztítás és hidratálás után bőrtökéletesítő báziskrémmel egységesítsd bőröd szerkezetét. A primer segít, hogy légies és könnyed legyen majd az alapozásod. Ideális folyékony alapozóval uniformizálni bőröd színét. Frissítsd fel a szem alatti területet C-vitaminban gazdag korrektorral, aminek a színe 1-2 árnyalattal legyen világosabb, mint a bőrszíned. Szépen dolgozd össze az alapozóval, majd finoman fixáld le transzparens púderrel. A púdert csak a szem alatti területen és a T-zónában használd, hogy természetesen ragyogjon a bőröd. Az ártatlan hatás érdekében szemöldökspirállal fésüld át a szemöldöködet száliránynak megfelelően.

Fesüld át a szemöldöködet!Forrás: Thinkstock

Ha még nincs univerzális szemhéjkrémed, akkor érdemes beszerezni egyet.  Eszméletlenül izgalmas, ha ugyanazt a rózsaszín árnyalatot használod mindenhol. Hozd izgalomba a szemedet, tegyél a mozgószemhéjadra ebből az ártatlan rózsaszín árnyalatból, és a mélyítővonalnál halványítsd el finoman szép átmenettel. Szempilláidat fekete, természetes hatású szempillaspirállal fesd ki hozzá. Orcáid legyenek egészségtől kipirult hatásúak, tegyél az arc közepére egy keveset ugyanabból a rózsaszínű szemhéjkrémből, majd kontúrmentesen dolgozd össze az alapozóval.

Ugyanazt a rózsaszín árnyalatot használd mindenhol!Forrás: Thinkstock

Ajkadat érdemes festés előtt leradírozni, majd ajakápolóval kényeztetni. Itasd le a felesleges ajakápolót, majd a rózsaszínű szemhéjkrémet az ujjaddal finoman vidd fel az ajkaidra, és kész is az ártatlanul izgalmas, légies megjelenésed.