Fésűs Nelly eltiltotta a lányát a Facebooktól

Forrás: TV2 -
facebook Fésűs Nelly gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly nem engedi a lányát a közösségi média közelébe, következetesen próbálja nevelni Csengét. 

A 45 éves színésznő lánya elérte a kamaszkort, ami Nelly számára is kihívást jelent. A 14 éves Csenge próbálgatja a határait, amit az édesanyja következetesen kordában tart. A tinilány már szívesen járna nőiesebb ruhákban, például magas sarkúban, de a sminkeléshez is kedvet kapott.

"Csenge elkezdett kacérkodni a magas sarkúkkal, szeretne csajosan öltözködni és sminkelni. De semmi ilyesmit nem engedek neki. A hétköznapokban még én sem sminkelem magam, csak ha megyek valahova, akkor egy csodaszép tizennégy éves lánynak miért kéne?" – nyilatkozta Nelly a téma kapcsán.

Úton fogszabályzásra! #inthecarselfie #mydaughter #loveher #sweetheart #hereisthelittleonetoo #but #sheisnotseens

Fésűs Nelly (@nellyfesus) által közzétett fénykép,

Azt is elárulta, hogy a szigorú nevelés mellett a kapcsolatuk olyan, akár a barátnőké. Rendszeresen tartanak csajos napot, amin Csenge osztálytársai rendszerint meg vannak lepve, mert ez az ő korosztályának már nem igazán szokása.

"Nehéz megtalálni az arany középutat, de sikerül, mert tudom, ha az egyik vonalon szigorú vagyok, a másikon engedni kell" – írta meg a Bors.

Victoria Beckham nem ad pénzt a megszorult húgánakhttp://www.life.hu/csalad/20170209-victoria-beckham-nem-penzeli-a-testveret.htmlAz Adams testvérek ránézésre nagyon hasonlítanak egymásra, de az életük teljesen más fordulatot vett. Míg Victoria egy sikeres és boldog nő lett, addig Louise egy többszörösen elvált, négygyermekes édesanya, anyagi gondokkal. CsaládAFPAz első két hét: ilyen a családi élet Fejős Éváéknál http://www.life.hu/csalad/20170206-fejos-eva-nagyon-boldog-anyakent.htmlMa van két hete, hogy megszületett Fejős Éva kislánya, Linda. A baba kiváló egészségnek örvend, a szülei nem tudnak betelni vele. Család--Így néz ki most a világ első terhes férfija http://www.life.hu/csalad/20170206-igy-nez-ki-thomas-beatie-csaladja.htmlEmlékszel még Thomas Beatie-re? Ő volt az első, aki férfiként esett teherbe. Azóta már többgyermekes családapa. Megmutatjuk, hogy él most. Család--Megmutatta örökbe fogadott ikerlányait Madonnahttp://www.life.hu/csalad/20170212-madonna-megmutatta-orokbefogadott-ikerlanyait.htmlMadonna két kislány örökbefogadására kapott engedélyt Malawiban, és már posztolta is az első képeket legújabb gyermekeiről. CsaládOrigoStory-gála - Horváth Éva: "Paramami vagyok"http://www.life.hu/csalad/20170211-horvath-eva-a-varandossagarol-beszelt.htmlElső gyermekét várja Horváth Éva, aki gyönyörű tűzvörös ruhában érkezett a Story-gálára. Az egykori szépségkirálynő arról mesélt, hogy éli meg terhességét. Elárulta: nagyon aggódós kismama, de reméli, anyukaként lazább lesz. CsaládOrigoLiptai Claudia elárulta, meddig marad otthon kisfiávalhttp://www.life.hu/csalad/20170212-story-gala-liptai-megkoszonte-a-kozonseg-szeretetet-elmondta-mikor-ter-vissza-a-kepernyore.htmlIdén 18. alkalommal vonultak fel a hazai társasági élet legfontosabb szereplői a Story Ötcsillag- és Érték-díj gáláján. Liptai Claudia nem jelent meg az eseményen, pedig őt is díjazták, a műsorvezető lett a Story kedvence. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.