Fésűs Nelly szerelme elárulta, nem hisz a monogámiában

Forrás: Gundel étterem -
Vajtó Lajos hűség Fésűs Nelly monogámia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először derül ki, hogy Fésűs Nelly és párja nem értenek egyet a hűség kérdésében. Vajtó Lajos kifejtette, ő nem hisz a monogámiában, a színésznő azonban biztos abban, hogy társa nem hagyná el egyetlen nőért sem.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos évek óta alkotnak egy párt, de vannak dolgok, amikben nem értenek egyet. Ilyen például a házasság kérdése is, A színésznő szeretné hivatalossá tenni kapcsolatukat, de társa nem tartja ezt fontosnak, aki klasszikus párként sem gondol magukra.

Fésűs Nelly párja nem hisz a monogámiában Forrás: Gundel étterem

"Klasszikus értelemben mi sem egy pár vagyunk, csak jól ismerjük egymást" - így mutatta be kapcsolatukat Csisztu Zsuzsának Vajtó Lajos, aki mindig híres volt arról, hogy imádja a nőket.

"Csak együtt élünk, de nem vagyunk egy pár"

- folytatta a gondolatot maga Fésűs Nelly is, aki köztudottan hűségpárti, míg a társa kevésbé. "A vér nem válik vízzé, szokták mondani. Ez így igaz az én esetemben is" - mondta Vajtó Lajos, Csisztu Zsuzsa pedig egyből rákérdezett, hogy ez pontosan mit is jelent. "Ez azt jelenti, hogy nem hiszel a monogámiában?" - szegezte a férfinak a kérdést, aki nem köntörfalazott. "Lehet, hogy azt is mondom" - válaszolta Fésűs Nelly társa.

Geszti Péter kiélte jótékonykodás iránti vágyaithttp://www.life.hu/sztarok/20161206-geszti-peter-egy-alapitvanyt-kepviselt.htmlKözelednek az ünnepek ilyenkor még többen gondolnak azokra, akik valamiért hátrányosabb helyzetben vannak. Geszti Péterben mindig megvolt az igény arra, hogy jótékonykodjon, az erre irányuló vágyait pedig egy nagy rendezvényen ki is élhette. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÚj műsorvezetőtársat kaptak Bochkor Gáborék Bella Gabi helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20161206-bochkor-gabor-a-music-fm-reggeli-csapata-uj-taggal-bovult-kiss-marti.htmlBella Gabriella helyett Kiss Márti ült be a reggeli műsorba. Még kérdéses, hogy a fiatal műsorvezető mennyire tűri majd a beszólogatásokat. TV + SztárokOrigoRadics Gigi elárulta, jól megvannak szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-radics-gigi-es-parja-jol-megvannak.htmlAzt már régóta tudjuk, hogy Radics Gigi párkapcsolatban él, ráadásul párja is szintén zenész. A fiatal énekesnő ritkán beszél szerelméről, most viszont elárulta, hol tart a kapcsolatuk.. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSebestyén Balázsék jót viccelődtek Andy Vajnánhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-sebestyen-balazsek-andy-vajnan-viccelodtek.htmlA Rádió 1-hez szegődött csapat azt ígérte, megmarad a szabadságuk, ebbe bele tartozik az is, hogy viccelődhetnek kicsit Andy Vajnával. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani már az első nap bizonyították, hogy csak a helyszín változott, ők nem: poénkodtak egy sort főnökük akcentusával, és jót mosolyogtak a hallgatói fotón, amin Andy Vajnát Mikulásként ábrázolták. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBalázsék miatt kellett mennie Esperesnek - Megszólalt a rádióshttp://www.life.hu/sztarok/20161206-sebestyen-balazsek-miatt-kellett-mennie-esperesnek-a-radio-1tol.htmlKözös megegyezéssel vált meg a Rádió 1 Esperes Ákos műsorvezetőtől. A reggeli műsoridőt hétfő hajnal óta Sebestyén Balázsék töltik ki. TV + SztárokOrigoA nyílt utcán támadták meg Pauley Perrette színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20161205-megtamadtak-pauley-perrette-szinesznot.htmlTavaly novemberben támadták meg a nyílt utcán az NCIS sztárját, Pauley Perrette színésznőt, akinek egy évébe telt, mire kiheverte a történteket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.