2016 tavaszán, közel egy évvel ezelőtt szerződtette egy modellügynökség az első plus size férfi modellt. Azóta a számuk igencsak megszaporodott, imádja őket a női és a férfi közönség is. Nem is csoda, talán kevésbé szálkásak, mint modelltársaik, de annyira emberiek és annyira helyesek, hogy csak szeretni lehet őket. Habár igazán nagy divatcégek még nem nyitottak a plus size férfiak felé, de ha belegondolunk, hogy a plus size nők is mennyire lassan váltak elfogadottá a divatiparban, akkor nem is csodálkozunk rajta. Mi mindenesetre alig várjuk, hogy ők is foglalkoztassák ezeket a helyes pasikat. 

Zach Miko 

Nem véletlen, hogy ő az első a felsorolásunkban. Tulajdonképpen ő volt az első plus size férfi modell a világban. A 198 centiméter magas, 124 kilós Mikót a férfi Ashley Grahamként emlegetik.

Zach MikoForrás: Instagram/zachmiko

Riccardo Onorato 

Az olasz származású Riccardo divatbloggerként kezdte a pályáját, így került egyre közelebb ahhoz, hogy modellként is kipróbálja magát. Több tízezres rajongótábora önmagáért beszél. 

Riccardo OnoratoForrás: Instagram/guyoverboard

Steven Martin 

Egy szakállas jópasi Németországból, aki csodás tekintetével egész Európát meghódította már. A pozitív testkép hirdetése nagyon fontos számára. 

Steven MartinForrás: Instagram/steven_plussize_male_model

Harvey Guillen 

Harvey gyerekszínészként kezdte a pályáját, és ma is a színészkedés számára az első. De mióta kinőtt a ducikisfiú-szerepekből, és rárakódott egy kis sárm, plus size modellként is tökéletes megállja a helyét. 

Harvey GuillenFotó: Tracy Birdsell

Claus Fleissner 

Mindig szerette a divatot, de soha nem gondolt magára modelltípusú pasiként. Teljesen véletlenül került tűzközelbe, de azóta erősíti a nagyjából 30 fős német plus size férfiközösséget.  

Claus FleissnerForrás: Instagram/clausfrankfurt

Ben Whit 

Ügynöksége szerint Ben a tökéletes példája az egészséges és fitt férfinak, aki mégis alig talál magára tökéletes ruhákat. Ben egyébként kertészként és személyi edzőként dolgozott modellpályafutása előtt.

Ben WhitForrás: bridgemodels.co.uk

Jesse McNeilly 

Jesse és felesége, Laura Wells is plus size modellként dolgoznak. Laura ráadásul Ausztrália leghíresebb és legkeresettebb plus size modellje, így nem csoda, hogy jóképű férje is ebben a szakmában kötött ki. 

Jesse McNeillyForrás: viviensmodels.com.au
Forrás: Instagram/theashleygraham
Így látják a világot a legdögösebb plus size modellek
Nem kell csontsoványnak lenned ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben – vallják a plus size modellek, akik modellkarrierjük mellett az egészséges önkép és a test szeretetének szóvivői is. Íme, 5 plus size modell, akik sokat tettek a nőkék önbecsüléséért!