Britney Spears az elmúlt években újra önmagára talált. Sikeresen a háta mögött hagyta múltját és idegösszeomlásának emlékeit, folytatta karrierjét, és gyerekeit is példásan neveli. Nemcsak belsőleg, de külsőleg is teljesen átalakult a díva: ezúttal tökéletes felsőtestét mutatta meg, amit alig takart valami...

A szőke világsztár mostanában egyre többször mutatja meg a nagyközönségnek tökéletesre formált, izmos idomait.

Néhány napja egy szinte alig látható csipke miniruhában csodálhattuk meg Instagram-oldalán, ahol egy aprócska bugyin kívül semmi sem takarta a sztár testét.

Before hair and makeup  #PreGlam #PreGrammyGala #Latergram

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Ezúttal pedig egy igazán szexire sikerült félmeztelen fotóval ajándékozta meg követőit. Britney mindössze saját karjával és néhány gondosan kiválasztott nyaklánccal takarja bájait. A kacér tekintet mellett azért feltűnt egy igen nagy változás is: Britney levágatta a haját. 

 

Britney Spears egykor és most - A szűz tinilány, az őrült díva és a nagy visszatérő

Britney újra visszatért! Hamarosan ráadásul önéletrajzi könyve és az abból készült mozi is megjelenik. Az elképesztően nagy felhajtás közepette mi inkább egy kis visszaemlékezés formájában tisztelgünk eddigi életműve előtt. Íme, Britney, a szende szűz lánytól a megbolondult, őrült popdíván át, a 90-es évek stílusában visszatért énekesnőig.