Hosszú Katinka 5 motiváló üzenete a sikerhez

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka -
motiváció siker üzenet Hosszú Katinka corleonis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka ma kétségtelenül a legsikeresebb magyar sportember, de nemcsak hazai viszonylatban, világszinten is az egyik legelismertebb sportolók egyike. Az Iron Lady a küzdeni akarás, az erő, a kitartás, a fáradhatatlanság mintaképe, így van mit tanulni tőle. 

Ha egy sötét hétfő reggelen alig bírsz kimászni az ágyból, csak pörgesd végig Hosszú Katinka Instagramját, aki minden reggel hatkor már az edzőteremből posztol, és motivál mindenkit arra, hogy a legjobbat hozza ki magából. Íme, 5 üzenet, amit Hosszú Katinkától tanultunk.

Ha egy sötét hétfő reggelen alig bírsz kimászni az ágyból, csak pörgesd végig Hosszú Katinka Instagramját Forrás: Instagram/Hosszú Katinka

1.

2.

3.

4.

5.

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő. Az első olyan versenyző, aki egy időben tartja a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó-számban (200 m, 400 m, rövid pályán: 100 m, 200 m, 400 m). Élete legnagyobb sikerét a riói olimpián érte el. 3 arany- és 1 ezüstéremmel az olimpia legeredményesebb úszója volt egyéni számokban. 2012 szeptembere óta dolgozik együtt jelenlegi edzőjével, Shane Tusuppal, akivel 2013. augusztus 22-én házasodtak össze.

Személyes találkozás Hosszú Katinkával

Ha személyesen is szeretnél találkozni Hosszú Katinkával, akkor 2017. április 01-én látogass el a Wake-Up! Day-re a Papp László Budapest Sportarénába, 2017. legnagyobb motivációs rendezvényére, ahol Hosszú Katinka és Shane Tusup mellett olyan világhírű trénerek lép színpadra, mint „A Titok" című film sztárja, Lisa Nichols, Jeffrey Allen, illetve számos hazai példakép, így dr. Kemény Dénes, és mások. A világszinten egyedülálló, rendkívül tartalmas program délelőtt 10 órától este 7 óráig nyújt prémium minőségű kikapcsolódást, tanulási és fejlődési lehetőséget, akár életre szóló útravalót a résztvevőknek.

A rendezvényre jegyet ITT rendelhetsz!

Magzati korban dől el, hogy egészségesen fog-e táplálkozni a gyerekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170217-magzati-korban-kialakul-hogy-milyen-eteleket-fog-preferalni-a-gyerek.htmlTe hányszor tukmáltad a gyerekre a zöldséget, és ő hányszor utasította el bőgve? Lehet, hogy éppen te tehetsz arról, hogy a gyerek elutasítja, nem akarja megenni az egészséges ételeket. Legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból. Ez Zsír!--Receptvariációk egészséges fánkrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170217-egeszseges-fank-receptek.htmlA farsangi szezont sem kell teli hassal és bűntudattal zárni. Próbáld ki a klasszikus fánkok egészségesebb verzióit! Ez Zsír!--Fogyókúra alatt is nassolhatsz - ha betartod ezeket a szabályokat!http://www.life.hu/ez-zsir/20170216-fogyokura-alatt-is-nassolhatsz-ha-betartod-a-szabalyokat.htmlA nassolás, az édesség utáni vágy sokak diétáját teszi tönkre, pedig annyiféle egészséges nassolnivaló van, csak tudni kell, hogy milyen alapanyagokat használhatunk fel az elkészítésükhöz. A fogyókúra alatti nassolás legfontosabb kérdéseit Nagy Dóra, a BioTechUSA edzés- és táplálkozási szakértője válaszolta meg nekünk. Ez Zsír!--Ők a legdögösebb plus size férfi modellek - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170214-plus-size-ferfimodellek.html2016 tavaszán, közel egy évvel ezelőtt szerződtette egy modellügynökség az első plus size férfi modellt. Azóta a számuk igencsak megszaporodott, imádja őket a női és a férfi közönség is. Nem is csoda, talán kevésbé szálkásak, mint modelltársaik, de annyira emberiek és annyira helyesek, hogy csak szeretni lehet őket. Habár igazán nagy divatcégek még nem nyitottak a plus size férfiak felé, de ha belegondolunk, hogy a plus size nők is mennyire lassan váltak elfogadottá a divatiparban, akkor nem is csodálkozunk rajta. Mi mindenesetre alig várjuk, hogy ők is foglalkoztassák ezeket a helyes pasikat. Ez Zsír!OrigoDiétája az életmódja lett: így fogyott 65 kilót Eszter http://www.life.hu/ez-zsir/20170213-sikertortenet-doczi-eszter-65-kilot-fogyott-eletmodvaltasa-utan.htmlMi mindent lehet elérni akaraterővel? Dóczi Eszter története bizonyítja, hogy bármit. A 21 éves lány 130 kiló volt, amikor a hitetlenkedők ellenére is belevágott az életmódváltásba. A sport és az egészséges étkezés az élete részévé vált, így lett belőle egy magabiztos, erős, egészséges fiatal. Ez Zsír!--Fő az egészség! Készíts vitaminbombát házilaghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170209-haziturmixok-es-vitaminbombak-az-egeszsegert.htmlMiért annyira felkapottak manapság a házi turmixok? Mert számtalan variációban el lehet készíteni aktuális kívánalmaid szerint, ráadásul rengetegféle gyümölcsöt és zöldséget tudunk egyszerre bevinni a szervezetünkbe. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.