Hosszú Katinka ma kétségtelenül a legsikeresebb magyar sportember, de nemcsak hazai viszonylatban, világszinten is az egyik legelismertebb sportolók egyike. Az Iron Lady a küzdeni akarás, az erő, a kitartás, a fáradhatatlanság mintaképe, így van mit tanulni tőle. 

Ha egy sötét hétfő reggelen alig bírsz kimászni az ágyból, csak pörgesd végig Hosszú Katinka Instagramját, aki minden reggel hatkor már az edzőteremből posztol, és motivál mindenkit arra, hogy a legjobbat hozza ki magából. Íme, 5 üzenet, amit Hosszú Katinkától tanultunk.

Ha egy sötét hétfő reggelen alig bírsz kimászni az ágyból, csak pörgesd végig Hosszú Katinka InstagramjátForrás: Instagram/Hosszú Katinka

1.

A siker titka: kitartás, kemény munka! A tehetség és a szerencse csak jól jön mellé.  

2.

Amikor a gondolataid, félelmeid csak limitálnának, jobb kikapcsolni az agyad, és robotként menni előre!

3.

Csak az az igazi kudarc, ha abbahagyod a próbálkozást!

4.

Nézz szembe a félelmeiddel! Sok esetben csak azok hátráltatnak!

5.

Minden reggel két választásod van, alszol tovább az álmaiddal, vagy felkelsz és kergeted őket!

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő. Az első olyan versenyző, aki egy időben tartja a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó-számban (200 m, 400 m, rövid pályán: 100 m, 200 m, 400 m). Élete legnagyobb sikerét a riói olimpián érte el. 3 arany- és 1 ezüstéremmel az olimpia legeredményesebb úszója volt egyéni számokban. 2012 szeptembere óta dolgozik együtt jelenlegi edzőjével, Shane Tusuppal, akivel 2013. augusztus 22-én házasodtak össze.
Személyes találkozás Hosszú Katinkával

Ha személyesen is szeretnél találkozni Hosszú Katinkával, akkor 2017. április 01-én látogass el a Wake-Up! Day-re a Papp László Budapest Sportarénába, 2017. legnagyobb motivációs rendezvényére, ahol Hosszú Katinka és Shane Tusup mellett olyan világhírű trénerek lép színpadra, mint „A Titok" című film sztárja, Lisa Nichols, Jeffrey Allen, illetve számos hazai példakép, így dr. Kemény Dénes, és mások. A világszinten egyedülálló, rendkívül tartalmas program délelőtt 10 órától este 7 óráig nyújt prémium minőségű kikapcsolódást, tanulási és fejlődési lehetőséget, akár életre szóló útravalót a résztvevőknek.

A rendezvényre jegyet ITT rendelhetsz!