Minden díjátadón, ahogy az Oscar-gálán is megvannak azok a kategóriák, amelyek a legnagyobb lázban tartják a közönséget. Mint a legjobb film, a legjobb férfi és legjobb női főszereplők kategóriái. Mi most az utóbbiban jelölt színésznőkkel foglalkozunk, de nem játékuk, hanem stílusuk alapján elemezzük őket.

Isabelle Huppert, Elle

Általában a kifinomult eleganciát választja a színésznő, aki a Golden Globe-díj-átadón elvitte a legjobb színésznő díját a Elle-ért. Amikor a sminkjét jól megcsinálják, és még egy dögös rúzst is kap, akkor fantasztikusan állnak rajta ezek az egyszerű vonalvezetésű ruhák.  

Isabelle HuppertForrás: AFP

Ruth Negga, Loving

Az etióp származású színésznő nagyon szeret kísérletezni. Szereti a színeket, és azokat egymással is kombinálni. Kedveli az extrémebb megoldásokat, amiket legtöbbször jól is választ ki, bár néha előfordul, hogy kicsit soknak tűnik az összhatás, de általában mégis harmonikus.

Ruth NeggaForrás: AFP

Natalie Portman, Jackie

Manapság a kismamadivat meghatározó alakja Natalie Portman, aki az egyszerű vonalvezetésű ruhákat kedveli. Felesleges flanc soha nincs rajta: a kevesebb több elvét vallja. Ami a színeket illeti, a fekete a pasztell és az élénk színek is megtalálhatók ruhatárában, de általában egyszínűt hord. 

Natalie PortmanForrás: AFP

Emma Stone, Kaliforniai álom (La La Land)

A bájos színésznőn szinte minden tökéletesen áll, amit csak magára vesz. Soha nem unalmas, mindig van az öltözékében valami izgalmas, amit a sugárzó személyisége mindig hitelesít. 

Emma StoneForrás: AFP

Meryl Streep, Florence – A tökéletlen hang

Hol vagyunk mi attól, hogy az elképesztően nagy tehetségű Mery Streepet megítéljük... Pedig a vörös szőnyeges ruhái nem mindig kifogástalanok. Az egyszerű, elegáns ruhákkal természetesen ő sem tud mellélőni, így mindig az ilyenekben a legcsinosabb.

Meryl StreepForrás: AFP
Forrás: Northfoto
Az Oscar-gálák legszürreálisabb ruhái - Képek az elmúlt 30 évből!


Hazai idő szerint hétfő hajnalban adják át a 89. Oscar-gála keretein belül a legjobb filmeseknek járó aranyszobrokat. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg inkább, miket viseltek a sztárok az elmúlt 30 évben az Oscar vörös szőnyegén.