Még nem mondták ki a válást, de Sarka Katának és Hajdú Péternek a gyerekeiken kívül nincs közük egymáshoz. Hajdú Péternek már van új kapcsolata, ahogy a hírek szerint Sarka Katának is. Az egykori feleség azonban bevallotta, édesanyja nélkül összeroppant volna az elmúlt időszakban.

Nehéz döntést hozott meg annak idején Sarka Kata, és bár egyelőre úgy tűnik, mindkettejüknek jobb így, akkor ezt nem lehetett biztosan tudni. Ugyan már a hírek szerint neki is van új kapcsolata, és egykori férjének, Hajdú Péternek is, a szétköltözéskor még nem lehetett tudni, mikor talál rájuk újra a boldogság. Kata legnagyobb támasza az édesanyja volt, ugyan félt bevallani neki, hogy mire készül, hiszen szülei boldog házasságban élnek, és Katáéknál nem divat a válás.

Sarka Katában az édesanyja tartotta a lelketForrás: Instagram/Sarka Kata

"Remegve adtam elő neki, mi a helyzet, ám legnagyobb döbbenetemre ő egyáltalán nem lepődött meg. Csak megfogta a kezem, és biztosított arról, hogy apukámmal együtt mindenben mellettem állnak, segítenek, akár érzelmi támogatásról, akár hétköznapi, gyakorlati dolgokról van szó. Persze pityeregtünk mindketten, ahogy most is, de azt hiszem, mindkettőnk válláról nehéz teher esett le. Biztos vagyok benne, ha anyukám nem lett volna mellettem, összeroppanok"– mondta Sarka Kata a Meglepetés magazinnak, édesanyja pedig hozzátette, hogy Kata nem volt boldog.

Sarka Kata egyre jobban hisz önmagábanForrás: Facebook/Sarka Kata

"Évek óta éreztem már, hogy Kata nem maradéktalanul boldog. Tisztában voltam vele, hogy vannak dolgok a felszín alatt, és csak idő kérdése, mikor robban ez az egész. Tudtam, hogy nehéz időszak áll előtte, de azt is, hogy mindez elkerülhetetlen ahhoz, hogy egy nap újra boldognak láthassam. Nem győztem lelket önteni belé. Talán hihetetlen, de Katának nincs elég önbizalma"– mondta az édesanyja, aki hozzátette, Kata sosem hagyta el magát. Azt is elmondta, hogy büszke a lányára, hiszen saját egzisztenciát épített föl, és most is folyamatosan dolgozik. Kata pedig kezd újra önmaga lenni. "Érzelmileg kezdek újra kiegyensúlyozottá válni, és ez nagyban köszönhető anyukámnak, no és barátnőimnek, Evelinnek és Juditnak" – mondta a műsorvezető, aki örül annak, hogy a gyermekei nem törésként élik meg a helyzetet, így ő is egyre jobban hisz önmagában. "Egyre jobban hiszek önmagamban, ahogyan abban is, hogy jó döntést hoztam, és még ha most nehéz is, idővel újra rám talál a boldogság" – mondta Kata.