Klapka György halála az egész családot lesújtotta, mégis mindenki azért izgult, vajon fia, Dennis hogy bír majd el a gyásszal. A fiú ugyanis korábban súlyos depresszióval és drogfüggőséggel küzdött. Féltek, hogy visszaesik, de erről szó sincs! Dennist egy szerelem mentette meg, így édesapja halálát is jól tudta kezelni.

Klapka György halála az egész családot megrázta, de lassan mindenki megtalálja a helyét a nagy veszteség után. Az aranyember lányát is megviselte ez az időszak, mégis mindenki Klapka György fiáért, Dennisért aggódott. A fiú ugyanis korábban súlyos depresszióval küzdött, és drogproblémái is voltak. Akkor csúszott ki végleg a talaj a lába alól, amikor Mary Zsuzsi meghalt, így nem csoda, hogy féltették őt édesapja halála után. Azonban aggodalomra nincs ok, Dennis életét egy szerelem megmentette, már nincsenek problémái, így édesapja halálát is tudta kezelni.

Klapka Dennis és Klapka GyörgyForrás: TV2

A fiatal lánnyal sorsszerű volt a találkozásuk. Helga a tévében látta meg véletlenül a fiút és apját, amint Denis problémáiról beszéltek. A lány pedig elhatározta, segít neki. Találkoztak, és szerelem szövődött köztük. "Ritkán televíziózom, de valami isteni sugallattól vezérelve bekapcsoltam a tévét. Megláttam Gyuri bácsit és Dennist"– mesélte a Best magazinnak Helga, aki biztosított mindenkit arról, hogy Dennis jó fiú lett. "Dennis már nem drogozik. Egy ügyfélszolgálaton dolgozik, szóval rendes fiú lett belőle" – mondta a lány, aki elárulta, a fiút megviselte apja halála, de sírni nem látta. "Sokan mondják, Gyuri bácsi nem szerette eléggé a fiát, de ez nem igaz. Szerette őt, csak nem volt képes igazán kimutatni. Félt attól, hogy a fia elgyengül (...), esetleg visszaesik" – mesélt Dennis és apja kapcsolatáról Helga. Azt is elárulta, nem tudják, örököl-e valamit apja után, de mindketten dolgoznak, meg tudnak élni kettejük jövedelméből.